2012-10-30 09:58:07
Φωτογραφία για Νανά Πατρώνη: «Όταν έμαθα ότι αρρώστησα, βούρκωσα…»
Η αγαπητή και γνωστή παιδίατρος Νανά Πατρώνη είδε τη ζωή της να αλλάζει τους τελευταίους 24 μήνες. Πρόσθεσε τους τίτλους της Δημοτικής Συμβούλου, της αντιπροέδρου του Δημοτικού Βρεφοκομείου και της προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ στο βιογραφικό της και την μάχη με τον καρκίνο του μαστού στις εμπειρίες της.

Μια μάχη στην οποία έχει ήδη χρισθεί νικήτρια.

Σε μια από τις πιο ειλικρινείς συνεντεύξεις που έχουν φιλοξενηθεί στο περιοδικό BEST, μιλάει για όλα. Κυριολεκτικά. Για τις δύσκολες στιγμές της αρρώστιας, για τα παραπανίσια κιλά, για τις «εμμονές» του Γιάννη Δημαρά και δηλώνει με τον γνωστό αφοπλιστικό και αυτοσαρκαστικό της τρόπο: «Μπορώ να πάω οπουδήποτε αρκεί να είναι καλό το φαγητό».

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Είναι λάθος να κάνεις εξετάσεις Παρασκευή γιατί δεν βρίσκεις γιατρούς. Όταν η μαστογραφία έδειξε το πρόβλημα, εκείνη τη στιγμή βούρκωσα, με έπιασε ένας «πνιγμός» αλλά είπα μέσα μου πως θα είναι η τελευταία φορά που θα κλάψω για αυτό το θέμα. Το θεωρώ γρουσουζιά να κλαις και επειδή δεν περνάει τίποτε με τα κλάματα, είπα ότι θα κάνω αυτό που επιβάλλεται και χωρίς παρέκκλιση κι από κει και πέρα ο καθένας έχει και το δικό του «αστέρι». Δεν θεωρώ ότι η συγκεκριμένη αρρώστια είναι κάτι κακό. Είναι σαν την γρίπη πλέον αφού ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων περνάει καρκίνο.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ