2012-10-30 10:17:03
Φωτογραφία για Σε Αρχηγείο σχεδιασμού εγκληματικών ενεργειών έχουν μετατραπεί οι Κεντρικές Φυλακές στην Κύπρο
Πράματα και θάματα φαίνεται να γίνονται μέσα στις Κεντρικές φυλακές οι οποίες έχουν μετατραπεί σε Αρχηγεία όπου καταστρώνονται σχέδια για δολοφονίες και... κάθε λογής εγκληματικών ενεργειών.

Κατάδικος, φαίνεται να είναι αυτός που οργάνωσε την δολοφονία Κληρίδη και Τρυφωνίδη, ενώ κατάδικος φαίνεται να σχεδίαζε την απαγωγή του εγγονού του Προέδρου Χριστόφια.

Πρόκειται για πληροφορίες αλλά και καταγγελίες που σοκάρουν και πραγματικά είναι να διερωτάται κανείς τι πραγματικά συμβαίνει και πως καταστρώνονται τα σχέδια μέσα από τις Κεντρικές Φυλακές με ανθρώπους εκτός φυλακών για εγκληματικές ενέργειες.

Τον Γενικό Εισαγγελέα, Πέτρο Κληρίδη και τον Αναπληρωτή Διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών, Γιώργο Τρυφωνίδη έβαλαν στο στόχαστρο τρία πρόσωπα, ένας εκ των οποίων κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών. Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, η αστυνομία απέτρεψε το διπλό δολοφονικό χτύπημα και πέρασε χειροπέδες σε τρία πρόσωπα το βράδυ της Κυριακής σε υπαίθριο χώρο στην οδό Προδρόμου στη Λευκωσία.


Πρόκειται για έναν κατάδικο, έναν πρώην εθελοντή πενταετούς υποχρέωσης που απασχόλησε πολλές φορές την Αστυνομία και άλλο ένα άτομο, από την επαρχία Αμμοχώστου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατάδικος φέρεται και ο εγκέφαλος των σχεδιαζόμενων "χτυπημάτων".

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει καταρτιστεί επίσης ένας κατάλογος με πιθανούς στόχους, τον οποίο όμως δεν κατέστη δυνατό να εντοπίσει η Αστυνομία.

Ο κατάδικος ανέφερε στο Δικαστήριο ότι, την πληροφορία για το σχέδιο δολοφονίας την έδωσε ο Αντώνης Προκοπίου Κίτας, ο οποίος θέλει να κερδίσει την εύνοια του Γενικού Εισαγγελέα, όπως είπε, για να εξασφαλίσει την απόλυσή του από τις κεντρικές φυλακές.

Εξάλλου, ισχυρίστηκε ότι ο Κίτας οργάνωσε απαγωγή του εγγονού του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά όπως υποστήριξε, τον σταμάτησε ο ίδιος.

Ο κατάδικος, ο οποίος εκτίει ποινή τετραετούς φυλάκισης, περιγράφεται από την αστυνομία ως πρόσωπο παρανοϊκό, το οποίο τα έχει με την εξουσία και τρέφει μίσος προς το Γενικό Εισαγγελέα.

Όσο για τον πρώην Εθελοντή Πενταετούς Υποχρέωσης, φέρεται να ήταν ο άνθρωπος που σύμφωνα με την αστυνομία θα εκτελούσε τον Γενικό Εισαγγελέα.

Σε ότι αφορά τον τρίτο ύποπτο, με βάση και το επάγγελμα του, είναι άνθρωπος υπεράνω υποψίας. Πρόκειται για λαχειοπώλη ο οποίος φέρεται ως ο άνθρωπος που παρέδωσε το αντιαρματικό σε άλλο πρόσωπο στην Εκκλησία του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα. Μάλιστα, στο δικαστήριο είπε ότι, έκανε ότι του έλεγε ο «μάστρος», δηλαδή ο κατάδικος.

Η υπόθεση αυτή έχει προβληματίσει την Κυπριακή κοινωνία με τον τρόπο δράσης των εγκληματικών στοιχείων και μάλιστα, μέσα από τις Κεντρικές Φυλακές.

filoksenos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ