2012-11-01 06:35:59
Φωτογραφία για ΑΕΚ: Οι παίκτες ζήτησαν εξηγήσεις από τον Δημητρέλο για τα οφειλόμενα
Στα όρια τους έχουν φτάσει οι παίκτες της ΑΕΚ, αναφορικά με τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στις πληρωμές τους. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο την Τετάρτη αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της «Ένωσης» επισκέφτηκε το γραφείο του Ανδρέα Δημητρέλου ζητώντας από τον πρόεδρο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ εξηγήσεις για τις ολοένα αυξανόμενες οφειλές προς εκείνους. 

Μάλιστα, οι παίκτες της ομάδας τόνισαν στον ισχυρό άνδρα του «δικεφάλου» πως προτιμούν να μη μείνουν στο ξενοδοχείο πριν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου τα χρήματα που θα γλιτώσει η ομάδα να το μοιράσει σε ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν καν να μετακινηθούν προς τα Σπάτα για την προπόνηση, λόγω οικονομικών προβλημάτων. 

«Να μοιράσεις αυτά τα 2-2,5 χιλιάρικα σε παίκτες που έχουν πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης, σε παιδιά της ομάδας που βρίσκονται σε οριακό σημείο, συμπαίκτες μας οι οποίοι δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε έξοδα μετακίνησης» φέρεται να διεμήνυσε στον Δημητρέλο η αντιπροσωπεία των παικτών της ΑΕΚ. 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης πληροφόρησε τους ποδοσφαιριστές πως όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει με τους υποψήφιους επενδυτές μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και από εκεί και πέρα όλα θα ξεκαθαριστούν από νέα βάση στην ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών να επισκεφτούν τον Δημητρέλο ήταν ενήμερος και ο Έβαλντ Λίνεν.

 Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σε απολογία η ΠΑΕ Άρης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σε απολογία η ΠΑΕ Άρης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ