2012-11-01 10:56:01
Φωτογραφία για Εισέβαλε σε σπίτι 4μελους οικογένειας και απειλούσε να αυτοκτονήσει!
Δραματικές ώρες έζησαν χθες βράδυ (31-10-2012) οι κάτοικοι των Κάτω Αρχανών στο Ηράκλειο, όταν σύμφωνα με πληροφορίες ένας νεαρός άνδρας Πακιστανικής καταγωγής, βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

O άνδρας μπήκε κάποια στιγμή σε κρεοπωλείο στην πλατεία του οικισμού και αφού άρπαξε ένα μαχαίρι βγήκε από το κατάστημα και άρχισε να τρέχει. Ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου αντιλήφθηκε τις κινήσεις του και φοβούμενος τα χειρότερα άρχισε να τον κυνηγά.

Ο νεαρός Πακιστανός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κρατώντας το μαχαίρι «εισέβαλλε» σε κοντινό σπίτι, στο οποίο βρισκόταν την ώρα εκείνη μία τετραμελής οικογένεια. Σύμφωνα με το cretalive.gr, σε κατάσταση αλλοφροσύνης βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού και άρχισε να απειλεί ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο, όπως ήταν φυσικό επικράτησε αναστάτωση, συγκεντρώθηκε κόσμος και προσπαθούσε να μεταπείσει τον άνδρα ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Τελικά, μετά από αρκετή ώρα ο Πακιστανός πείστηκε να μην υλοποιήσει την απόφαση του να βάλει τέλος στη ζωή του και οι αστυνομικοί που στο μεταξύ είχαν φτάσει τον παρέλαβαν και τον οδήγησαν σε αστυνομικό τμήμα Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ