2012-11-01 20:17:57
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΜΟΝΠΕΛΙΕ
Έντονη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Μονπελιέ για την εμφάνιση και κυρίως τη νίκη-πρόκριση επί της Μπορντό με 1-0, σε αναμέτρηση για τη φάση των «16» του γαλλικού Λιγκ Καπ. Ο Ρενέ Ζιράρ είδε την ομάδα του να «βρίσκεται» αρκετά καλά στο χορτάρι του «Ντε Λα Μοσόν», γεγονός που αποτελεί μεγάλη έκπληξη αν υπολογιστεί το γεγονός ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας δεν είχαν παίξει μαζί ούτε σε φιλικό.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο 23χρονος Γάλλος μέσος Τινάν στο δεύτερο μέρος (63’), με τους Ντεπλάν, Πιτό και Μαρβό που συνήθως βρίσκονται εκτός αποστολής να παίρνουν φανέλα βασικού. Ο πολύπειρος αμυντικός Ζενεσάμπ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα (82’) και θα εκτίσει την ποινή του την ερχόμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος απέναντι στην Τρουά.

Η αναμέτρηση του Σαββάτου είναι πλέον κομβική για του πρωταθλητές Γαλλίας που εφόσον επικρατήσουν θα μιλάνε για αφύπνιση, καθώς θα πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ