2012-11-02 01:13:32
Φωτογραφία για Στη Βουλή σε... 1 άρθρο τη Δευτέρα το πολυνομοσχέδιο
Τη Δευτέρα έρχεται για ψήφιση στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο για όλο το «πακέτο» των μέτρων συνολικού ύψους τελικά... 18.9 δις. για τα οποία πολλά παραμένει άγνωστο από που θα προέλθουν οι πόροι. Και όλα αυτά, δηλαδή ένα πολυνομοσχέδιο σε ένα... άρθρο, μαζί με τα εργασιακά και μαζί με τις ρυθμίσεις δεν εγκρίθηκαν κατά τη χθεσινή ψηφοφορία.

Το πολυνομοσχέδιο θα συζητηθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στην αρμόδια επιτροπή και θα συζητηθεί και θα τεθεί σε ψηφοφορία την Τετάρτη.

Ωστόσο, παρά τις αντιδράσεις και στα τρία κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού, την αισιοδοξία του ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη Βουλή και πως τα μέτρα θα υπερψηφιστούν εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου με κύριο θέμα, τον προϋπολογισμό του 2013. «Δεν είμαι ιδιαίτερα ανήσυχος», ανέφερε όταν ρωτήθηκε αν τον απασχολεί το κλίμα που επικράτησε χθες στη Βουλή κατά την ψηφοφορία επί του ν/σχ για τις αποκρατικοποιήσεις.

Ο υπουργός Οικονομικών χαρακτήρισε «πολύ καλό το κλίμα» στο χθεσινό Eurogroup για την Ελλάδα, ενώ για την επιμήκυνση του Μνημονίου, παρέπεμψε στον υπό ψήφιση προϋπολογισμό.
eklogika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ