2012-03-22 15:13:51
Φωτογραφία για Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ένα αντιμνημονιακό χριστιανόπουλο
Tην άσκηση ποινικής δίωξης για πέντε κακουργήματα σε βάρος του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και άλλων 27 προσώπων, που εμπλέκονται στην υπόθεση των επισφαλών δανείων τα οποία είχε χορηγήσει η Proton Bank σε εταιρείες συμφερόντων του επιχειρηματία, παρήγγειλε ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης.

Ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αρνούμαι το σύνολο των αποδιδόμενων σε μένα κατηγοριών. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την αλήθεια και την προστασία της τιμής της οικογένειάς μου και της υπόληψής μου. Θα αποδείξω το μέγεθος της συνωμοσίας που εξυφάνθηκε εναντίον ενός Έλληνα επιχειρηματία που ...πιστεύει στην Ελλάδα και στο Θεό.

Επισημαίνω την ανασφάλεια που νιώθω ως Έλληνας πολίτης παρακολουθώντας τους εκπροσώπους του πολιτικού και δικαστικού κατεστημένου συστήματος, να αλληλοκατηγορούνται δημόσια για την εξυπηρέτηση συμφερόντων και σκοπιμοτήτων, που οι εισαγγελείς είτε αγνοούν είτε επιλέγουν να αγνοούν
. Η αλήθεια, βέβαια, είναι μία και είναι πολύ απλή: Άρπαξαν μια τράπεζα από τα χέρια χιλιάδων Ελλήνων μετόχων και έστησαν την πρώτη τράπεζα ιδιοκτησίας τρόικας. Στο πλαίσιο αυτό προσέφυγα στο Συμβούλιο της Επικρατείας και κατέθεσα αίτηση ακυρώσεως κατά της απόφασης της Τράπεζας της Ελλάδος και του υπουργού Εθνικής Οικονομίας για την "τροϊκοποίηση" της τράπεζας.

Δεν συμβιβάζομαι με καμιά νοσηρότητα και δεν εκβιάζομαι. Δεν συμβιβάστηκα ούτε καν με την ασθένειά μου. Είμαι μαχητής, διότι για μένα η νίκη είναι συνήθεια».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Συλλεκτική η δήλωση του κ.Λαυρεντιάδη ο οποίος από τη μεγάλη του αγάπη για την Ελλάδα, μετακόμισε πριν λίγο καιρό στο εξωτερικό. Τα βάζει με την τρόικα και τονίζει ότι πιστεύει στο Θεό.

Δυστυχώς για τον ίδιο, τίποτα δεν μοιάζει αρκετό για να τον σώσει. Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ