2012-03-22 15:10:04
Φωτογραφία για «Νέο Επαγγελματικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στις Α.Π.Ε. – Φωτοβολταϊκά, στο Κέντρο Ανωτέρων Σπουδών (ΚΕΑΣ) Ξυνή – Παροχή Υποτροφιών»
Το Κέντρο Ανωτέρων Σπουδών (ΚΕΑΣ) Ξυνή Θεσσαλονίκης, πρωτοπόρο στα εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου,  αφουγκραζόμενο τις νέες συνθήκες και απαιτήσεις στην αγορά εργασίας, προσφέρει Νέο Επαγγελματικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε.)- Φωτοβολταϊκά.

Οι Α.Π.Ε. και κυρίως τα φωτοβολταϊκά, είναι ο τομέας με την μεγαλύτερη αποροφησιμότητα στην αγορά εργασίας και με τις μεγαλύτερες προοπτικές (500.000 θέσεις μέχρι το 2020) για την επόμενη δεκαετία. Οι ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι του ΚΕΑΣ Ξυνή, αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες εργασιακές συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι νέοι σήμερα, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών για τις Α.Π.Ε., με έμφαση στα φωτοβολταϊκά.

Το νέο πρόγραμμα του ΚΕΑΣ έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς Ενέργειας και απευθείνεται σε:Ø  Άτομα με μικρή ή καθόλου εμπειρία από τον τομέα των Α.Π.Ε.Ø  Σπουδαστές με γνώσεις τεχνικής φύσεως Ø  Σπουδαστές άλλων γνωστικών αντικειμένων, οι οποίοι θέλουν να γίνουν ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίαςØ  Επαγγελματίες, που έχουν σχέση με τον τομέα και επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες


Στόχος του προγράμματος είναι να επιμορφώσει στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες ή πτυχιούχους σχετικά με τις μεθόδους και τις επιχειρησιακές πρακτικές που απαιτούνται για να ανταποκριθούν στη σύγχρονη αγορά των Α.Π.Ε. καθώς και να εκπαιδεύσει υπέυθυνα σε σύγχρονα εργαστήρια, διδάσκοντας τα «μυστικά» των εγκαταστάσεων συστημάτων Α.Π.Ε. .

Σκοπός του Επαγγελματικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος, σε κάθε περίπτωση είναι να δώσει τα απαραίτητα εφόδια στους σπουδαστές, ώστε να είναι πλήρως εξειδικευμένοι στο συγκεκριμένο αντικείμενο από τεχνικής, οικονομικής και εμπορικής πλευράς, ενώ παράλληλα έχει εξασφαλίσει αποκλειστικές συνεργασίες για πρακτική εξάσκηση με προοπτικές επαγγελματικής αποκτάστασης.

Το Επαγγελματικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στις Α.Π.Ε.– Φωτοβολταϊκά διδάσκεται στις εγκαταστάσεις του ΚΕΑΣ Ξυνή στη Βαλαωρίτου 9,  έχει διάρκεια ενός εξαμήνου και προσφέρεται και σε εξ’αποστάσεως, Distance Learning πρόγραμμα, για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα θεωρητικά μαθήματα από κοντά. Οι καθηγητές είναι επαγγελματίες με ακαδημαϊκές σπουδές και μεγάλη εμπειρία στο χώρο των Α.Π.Ε. . Τα εργαστηριακά μαθήματα πραγματοποιούνται σε άρτια εξοπλισμένες αίθουσες, με τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό.

Στο πλαίσιο του νέου αυτού προγράμματος το Κέντρο Ανωτέρων Σπουδών (ΚΕΑΣ) Ξυνή προσφέρει Υποτροφίες Φοίτησης για το Επαγγελματικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στις Α.Π.Ε. . Για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή επικοινωνεί στο τηλέφωνο 2310552406.  

Info: Κέντρο Ανωτέρων Σπουδών (ΚΕΑΣ) Ξυνή, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310552406, e-mail: [email protected]

Συντάκτης - Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Χατζηνικολάου Νίκο, Marketing Department, τηλ.: 2310 287 779
GreekzNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ