2012-03-22 15:27:00
Φωτογραφία για Εκλεισε η Νομική με απόφαση της Πρυτανείας για να μη βρουν καταφύγιο ταραξίες και μετανάστες
Απο τη μια η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και τα επεισόδια που φοβούνται πως θα γινουν και από την άλλη η σκούπα της ΕΛΑΣ που θα μαζέψει τους λαθρομετανάστες έκαναν την Πρυτανεία να πάρει την απόφαση και να κλείσει απο σήμερα τη Νομική.

Αλλωστε όποιος καεί απ΄ το χυλό φυσσάει και το γιαούρτι καθώς τo κέντρο της Αθήνας ακόμη δεν έχει συνέλθει απο τα σοβαρά επεισόδια και τις ζημιές εκατομμυρίων ευρώ που προκάλεσαν οι κουκουλοφόροι στις 12 Φεβρουαριου μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.

Τότε δεν είχει ληφθεί καμία πρόνοια και η Νομική αν και όλοι περίμεναν πως θα γινουν επεισόδια είχε μείνει ανοιχτή με αποτέλεσμα να την καταλάβουν οι κουκουλοφοροι και να την χρησιμοποιησουν ως παρασκευαστήριο μολότωφ και φυσικά ως ορμητήριο.

Ενας ακόμη λόγος που η πρυτανεία αποφάσισε να κλείσει τη Νομική ειναι η γιγαντιαία επιχείρηση - σκουπα της ΕΛΑΣ για την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών. Μετά το παράδειγμα της Υπατίας πριν περίπου ένα χρόνο όπου οι λαθρομετανάστες που ήρθαν από την Κρήτη βρήκαν καταφύγιο πρωτα στη Νομική και μετά στο Μέγαρο της Υπατίας υπάρχει διάχυτη ανησυχία πως ίσως επιχειρηθεί κάτι αντίστοιχο και αυτή τη φορά από τους μετανάστες. DexiExtrem
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ