2012-11-03 05:58:02
Φωτογραφία για Απεργία ΕΣΕΕ-ΓΣΕΒΕΕ 6 και 7 Νοεμβρίου
Η ΕΣΕΕ και η ΓΣΕΒΕΕ, με ανακοινώσεις τους, γνωστοποιούν ότι, ενόψει τής επικείμενης ψήφισης των νέων φορολογικών και άλλων μέτρων... συμμετέχουν στις προαναγγελθείσες κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για τις 6 και 7 Νοεμβρίου, με τις παρακάτω ενέργειες:

- Συγκέντρωση τής ΕΣΕΕ από κοινού με τη ΓΣΕΒΕΕ την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος (στοά υπουργείου Οικονομικών), και ώρα 12.00, καθώς και συμμετοχή στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 17.00, επίσης στο Σύνταγμα, όπου και στις δύο συγκεντρώσεις καλούνται να δώσουν «παρών» οι Εμπορικοί Σύλλογοι τής Αττικής.

- Κατάθεση ψηφίσματος διαμαρτυρίας του ελληνικού εμπορίου την Τρίτη από τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ στον υφυπουργό Ανάπτυξης για θέματα Εμπορίου, Αθ. Σκορδά.

- Στάση λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την Τρίτη 6 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων και των συγκεντρώσεων κατόπιν σχετικής απόφασης των Ομοσπονδιών και των τοπικών Εμπορικών Συλλόγων. Η ΓΣΕΒΕΕ συστήνει στα μέλη της, τη μη λειτουργία των καταστημάτων και των επιχειρήσεων τις ημέρες των κινητοποιήσεων.


- Συσκότιση των βιτρινών των εμπορικών καταστημάτων όλης της χώρας το απόγευμα και το βράδυ της Τρίτης και Τετάρτης 6 και 7 Νοεμβρίου και τοποθέτηση στις προθήκες των καταστημάτων της αφίσας: «Ψήφισμα Διαμαρτυρίας του Ελληνικού Εμπορίου».

- Μετάδοση ραδιοφωνικού μηνύματος από την ΕΣΕΕ σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας με αναφορά στα άδικα μέτρα αφανισμού τής μικρομεσαίας εμπορικής επιχείρησης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ