2012-11-04 17:39:54
Φωτογραφία για VIDEO: «Χρυσή» νίκη η Ξάνθη, 1-0 τον Λεβαδειακό
Η Ξάνθη πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας στα «Πηγάδια» του Λεβαδειακού με 1-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ονουάτσι στο 73΄.

Η ακριτική ομάδα επέστρεψε στις επιτυχίες μετά τη 2η αγωνιστική και το τρίποντο που είχε πάρει απέναντι στην ΑΕΚ, με το ίδιο σκορ. Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός έμεινε στους έξι βαθμούς και την επικίνδυνη ζώνη, καθώς μοναδική ομάδα που έχει λιγότερους βαθμούς είναι μόνο η Ένωση.

Ποιοτικά, ο αγώνας ήταν από τους μετριότερους του εφετινού πρωταθλήματος. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς την παραμικρή κλασική ευκαιρία, με μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή την αναγκαστική αλλαγή του Γούτα με τον Κομεσίδη στο 19ο λεπτό, λόγω τραυματισμού του παίκτη των γηπεδούχων.

Χωρίς ρυθμό, νεύρο, φαντασία και ταχύτητα, το παιχνίδι βάδιζε προς ένα μεγαλοπρεπές 0-0, αφού και στο δεύτερο μισό το αγωνιστικό σκηνικό διατηρούνταν απαράλλαχτο
. Όλα αυτά ως το 73΄, οπότε ο Μπένζαμιν Ονουάτσι που είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Φλίσκα πήρε την πάσα του Μάνταλου και με αριστερό σουτ στην κλειστή γωνία του Κυριακίδη έκανε το 1-0, με την μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι και να βρίσκει στον τερματοφύλακα των Βοιωτών πριν καταλήξει στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και τρία λεπτά αργότερα ο αριστερός «κεραυνός» του Μεντί τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν. Ο Λεβαδειακός πίεσε αρκετά στα τελευταία λεπτά και στο 89΄ ο Βασιλείου, σε σέντρα από αριστερά, δεν έβαλε σωστά το πόδι και η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία των γηπεδούχων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ