2012-11-04 18:52:37
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΟΥΕΛ ΚΑΙ... «ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ»!
Έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του δήλωσε κατά την άφιξη του στην Ελλάδα ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού, Τζος Πάουελ.

Ο Αμερικανός σέντερ των ερυθρόλευκων έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος στις 18:00 το απόγευμα, όπου τον περίμενε άνθρωπος του Ολυμπιακού, αλλά και ο Κύπριος μάνατζερ του. Ο Πάουελ θα περάσει από το ΣΕΦ προκειμένου να γνωριστεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ενώ θα δει και ορισμένα σπίτια ώστε να διαλέξει σε ποιο από αυτά θα μείνει ως το τέλος της σεζόν.

Όσο για τους στόχους του και το τι θα προσφέρει στον Ολυμπιακό, ο Πάουελ είπε... «νιώθω ευλογημένος που είμαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, έχω ακούσει πάρα πολλά και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις και να βοηθήσω. Ξέρω τι θέλουν από εμένα και θα το δώσω στο παρκέ. Πολλά ριμπάουντ και αρκετή άμυνα».

Ο Πάουελ «κόπηκε» πριν μερικές ημέρες από τους Σαν Αντόνιο Σπερς με τον ίδιο να λέει «προσπάθησα, αλλά δεν βρήκα θέση στο ρόστερ τους. Αυτό δεν σημαίνει κάτι, δεν με στεναχωρεί, ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Είμαι εδώ πια για να βοηθήσω και ανυπομονώ να γνωρίσω συμπαίκτες και προπονητές. Περιμένω μια μεγάλη χρονιά. Ήρθα για να πετύχουμε πολλά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ