2012-11-04 21:31:37
Φωτογραφία για ΣΚΟΝΔΡΑΣ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ή ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο Ατρόμητος θα ανακάμψει, μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού, σύμφωνα με τον Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος μίλησε στον "Sentra 103,3" και την εκπομπή «Διπλός Espresso».

Οσο για το θέμα της επικείμενης μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ο αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου τόνισε ότι προσωπικά δεν έχει κάποια προσέγγιση, αλλά ξεκαθάρισε, για άλλη μια φορά, ότι ουδείς παίκτης μπορεί να πει όχι στους ερυθρόλευκους. Παράλληλα, δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή, αν υπήρχε πρόταση από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, θα επέλεγε τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό: «Θέλαμε να κερδίσουμε, είχαμε τον έλεγχο στα 90 λεπτά. Μας βοήθησε και η κόκκινη του Πανθρακικού. Αν μη τι άλλο, αξίζαμε τη νίκη».

Για το σερί των 6 αγώνων χωρίς νίκη: «Σίγουρα ήταν πάρα πολλές, άλλες φορές ήμασταν κακοί αγωνιστικά, αλλά στην πορεία των 6 αγωνιστικών, κάθε μία που περνούσε (σ.σ. και δεν νικούσαμε) μας φόρτωνε άγχος και δημιουργούσε νεύρα σε κάθε ματς και ίσως και αυτός ήταν ένας λόγος που δε νικούσαμε».


Για το αν ο Ατρόμητος ένιωσε στην αρχή της σεζόν το βάρος της προσδοκίας ότι θα μπορούσε να είναι ένας τρίτος πόλος μετά τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τις πρώτες θέσεις: «Δεν είναι αυτό. Ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν. Παίξαμε δύο πολύ καλά παιχνίδια στην Ευρώπη με την Νιούκαστλ. Μετά η ομάδα έκανε μια κοιλιά. Σίγουρα μετά από τα αποτελέσματα κάθε αγώνα μας πήρε από κάτω και ψυχολογικά. Πιστεύω τώρα η ομάδα θα ανακάμψει και θα είναι καλά τα πράγματα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το ποιος είναι ο στόχος: «Στόχος είναι η 5άδα, όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο Ατρόμητος έχει πολύ καλό ρόστερ, καλή ομάδα και μια υγιή διοίκηση που μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το αν θα πανηγυρίσει την 5άδα με τα κόκκινα ή τα μπλε: «Εγώ θα πανηγυρίσω την 5άδα σίγουρα, γιατί στην 5άδα θα είμαι έτσι και αλλιώς. Με τα μπλε. Είμαι παίκτης του Ατρόμητου, τιμώ το συμβόλαιό μου και μέχρι να φύγω θα είμαι με τον Ατρόμητο. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου, από αυτή ξεκίνησα από μικρός».

Για τις φήμες που φουντώνουν για την αποχώρησή του τον Δεκέμβριο: «Οι φήμες είναι για να λέγονται. Προς το παρόν είμαι παίκτης του Ατρόμητου. Μέχρι να φύγω, είτε τον Δεκέμβριο είτε το καλοκαίρι είμαι με τον Ατρόμητο και θα πανηγυρίσω τις νίκες και τις επιτυχίες του Ατρόμητου».

Για τι θα απαντήσει αν τον ζητήσει τον Δεκέμβρη ο Ολυμπιακός: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, δεν υπάρχει παίκτης που θα έλεγε όχι στον Ολυμπιακό. Ενας από αυτούς είμαι και εγώ».

Για το αν του έχει μιλήσει ο Ολυμπιακός: «Σε μένα κάποια προσέγγιση δεν έχει γίνει. Ο,τι έχει πει δημόσια ο κ. Σπανός».

Για το πώς είναι να δουλεύεις με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Μικρός άκουγα για το ότι έπαιρνε πρωταθλήματα. Τώρα τον ζω. Είναι προπονητής καταξιωμένος στην Ελλάδα, με πολλά πρωταθλήματα, μεγάλη καριέρα. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, είναι πολύ καλό που δουλεύουμε μαζί του. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Τιμά τον Ατρόμητο που είναι εδώ».

Για το ότι τον «ανάγκασαν» να βγάλει το σακάκι του χθες: «Τον σκάσαμε θεωρητικά μέχρι το 87'».

Για το στοιχείο που του έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση από τον Μπάγεβιτς: «Κάποια πράγματα που τόσο μικρός δεν τα έχω ακούσει προπονητικά και τακτικά. Είναι πολύ σοβαρός και πολύ επαγγελματίας».

Για το αν ο Ατρόμητος έχει την προσωπικότητα να ανέβει περισσότερο, να κουβαλήσει το βάρος και την πίεση: «Σίγουρα ο Ατρόμητος έχει και το ρόστερ και με 1-2 προσθήκες η ομάδα θα γίνει καλύτερη. Τώρα αρχίζει και παίρνει τα πάνω της η ομάδα, μετά την κοιλιά και τώρα θα είμαστε πολύ καλά, τελείως διαφορετικοί στο παιχνίδι μας. Κοιτάμε το κάτι παραπάνω από την 5η θέση και τα πλέι οφ. Την πιστεύω πολύ αυτή την ομάδα».

Για τις δυσκολίες και τις ανατροπές του φετινού πρωταθλήματος: «Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Στην αρχή πιστεύαμε ότι κάποιες ομάδες είναι τελείως αδύναμες, αυτό όμως δε φαίνεται ως τώρα. Οι ομάδες είναι δυνατές. Δεν το πίστευα ότι θα είναι έτσι το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο να κερδίζεις γιατί οι ομάδες είναι σφικτές. Δεν πίστευα ότι θα έχουμε τέτοιες ανακατατάξεις στη βαθμολογία και κάποιες ομάδες που είναι ψηλά θα είναι τόσο ψηλά».

Για το αν έρχονταν και τον ζητούσαν ταυτόχρονα ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, ποιον θα επέλεγε: «Και οι δύο είναι μεγάλες ομάδες. Όπως είναι τώρα τα δεδομένα, σίγουρα τον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα looks της βδομάδας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα looks της βδομάδας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ