2012-11-05 17:14:16
Φωτογραφία για «Όταν βλέπεις 14 παλικάρια να κλαίνε»
«Όταν η ομάδα δείχνει τέτοιο πρόσωπο κόντρα στον ΠΑΟΚ, που είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, τότε αξίζεις κάτι περισσότερο» είπε πικραμένος, μιλώντας στην κάμερα της Nova, o Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά την ήττα του Πανιωνίου με 2-1.

«Είναι άδικο το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Κάναμε ό,τι είχαμε πει στα αποδυτήρια. Έπρεπε να ανταμειφθούμε με κάτι περισσότερο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να ζήσουμε με αυτό», πρόσθεσε ο «Ελέ», του οποίου η στεναχώρια μετριάστηκε από το χειροκρότημα των οπαδών. Σημειώνοντας βεβαίως πως... «Το χειροκρότημα είναι σημαντικό, όμως ξεχνιέται τη Δευτέρα»!

Στη συνέντευξη Τύπου επανέλαβε πως: «Από το σημερινό παιχνίδι κερδίσαμε πολλά αλλά δεν πήραμε τίποτα», συμπληρώνοντας πως: «Το παιχνίδι το δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και βγάλαμε μέσα στο γήπεδο ακριβώς ότι είπαμε.

Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι ένας από τους δυο διεκδικητές του τίτλου και απέναντι σε τέτοιες ομάδες θέλει τακτική διαχείριση, προσωπικότητα και ψυχή. Και στα τρία οι παίκτες μου τα πήγαν άριστα. Παίξαμε σε σχηματισμό 4-3-2-1 γιατί ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα προτιμήσει το ρόμβο. Όταν η πρώτη απειλή του ΠΑΟΚ είναι στο λεπτό που την δεχτήκαμε δεν είναι θέμα απειρίας, είναι θέμα πιο πολύ συγκυρίας».


Όσο για τα συναισθήματα των παικτών του είπε... «Υπάρχουν πράγματα που κάναμε όπως ακριβώς ήθελα, γι' αυτό είπα ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την τακτική μας, την κατάθεση ψυχής και την προσωπικότητα που δείξαμε. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, όταν βλέπεις 14 παλικάρια να κλαίνε, καταλαβαίνετε. Ήταν ένα από τα πιο όμορφα ματς».
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ