2012-03-22 16:15:15
Φωτογραφία για Ρόμπα έκανε τους Ρετσίνα-Κουρτίνα ο Κ. Χατζής
Μεγάλο άγχος έχει ο γνωστός μας Ρετσίνας Κουρτάκης να εμφανίσει ενδεχόμενη προσχώρηση του Κ. Χατζή στους Α.Ε. σαν επακόλουθο της προσχώρησης του Μαρκόπουλου, γνωστού και ως "κουρτίνα. Όσο προσπαθεί να πείσει ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που ακολουθεί κατά πόδας τον Μαρκόπουλο και να τον εμφανίσει με "προίκα", τόσο θα γίνεται ρόμπα όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Επί δύο μέρες, την περασμένη εβδομάδα έγραφε ότι ο Μαρκόπουλος πάει τον Χατζή στον Καμμένο και παρουσίαζε τον Κώστα σαν πολιτικό παιδί του Μαρκόπουλου... μέχρι και ότι ο Κ. Χατζής ήταν συνεργάτης του Μαρκόπουλου έγραψε ο Ρετσίνας... για τέτοιο παραλήρημα μιλάμε. Ε, μια του κλέφτη δυο του κλέφτη, δεν άντεξε και ο Χατζής και απάντησε μέσω Facebook:

"Το παραλήρημα parapolitikwn συντακτών

Επειδή την προηγούμενη εβδομάδα συγκεκριμένο site σε δύο αναρτήσεις του (που δεν θα του κάνω τη χάρη να αναδημοσιεύσω) δημοσίευσε πλήθος ανακριβειών για το πρόσωπό μου, οφείλω να διευκρινίσω άπαξ, τα εξής :


Πρώτον, πολιτικό φορέα επέλεγα ανέκαθεν με βάση την εθνική ωφέλεια και την ταύτιση με βασικές αρχές της ιδεολογίας μου. Γι’ αυτό και το έκανα και θα το ξανακάνω δημόσια, όποτε προκύψει κάτι τέτοιο. Από το χεράκι δεν με πήρε και δε θα με πάρει ποτέ κανένας.

Δεύτερον, την πολιτική μου πατρότητα ας μου επιτραπεί να τη γνωρίζω καλύτερα ο ίδιος και οι συμμαχητές μου από 15 ετών. Και, εν πάσει περιπτώσει, ποσώς απασχολεί την ελληνική κοινωνία.

Τρίτον, συνεργάτης πολιτικού προσώπου υπήρξα μία φορά στη ζωή μου και όλοι γνωρίζουν πότε και σε ποιον. Δεν υπήρξα ποτέ κανενός άλλου, ούτε για μία ημέρα και αδυνατώ να καταλάβω γιατί ένα site διαδίδει τέτοιο χονδροειδές ψέμα. Αναμένω επανόρθωση, διαφορετικά διατηρώ το δικαίωμά μου σε αυτήν διά της νομικής οδού.

Υ.Γ. Προσοχή, προσοχή! Κάθε φορά που πάει να γεννηθεί κάτι καινούριο, μη ελεγχόμενο, οι παραγονταραίοι αντεπιτίθενται…." DexiExtrem
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ