2012-11-06 13:02:05
Φωτογραφία για Σ. ΚΑΖΑΖΗΣ : ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΚΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΤ
Στο κάκιστο πρώτο σετ στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Στέλιος Καζάζης, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο οποίος επισήμανε πως το καλύτερο θα είναι να μην μιλάνε στο «τριφύλλι», αλλά να δείχνουν στον αγώνα τα πράγματα που κάνουν στην προπόνηση.

Ο Έλληνας προπονητής που βλέπει την ομάδα του να δείχνει βελτίωση από αγώνα σε αγώνα, μιλώντας για το ντέρμπι αναφέρθηκε αρχικά στα λάθη και το τραγικό πρώτο σετ λέγοντας: «Στο πρώτο σετ ήμασταν κάκιστοι και είμαι εξοργισμένος με την παρουσία μας γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε την ίδια παρουσία όπως και στα υπόλοιπα δύο. Μια στιγμή μιλώντας στους παίκτες σε ένα τάιμ άουτ τους είπα πως τα μισά από όσα κάνουν στην προπόνηση να κάνουν στο ματς θα μπορέσουμε ακόμα και να κερδίσουμε. Αλλά δεν μπορεί να είμαστε τόσο επιρρεπείς σε τόσο εύκολα λάθη. Ότι χτίζουμε αμέσως μετά να ανοίγουμε την διαφορά για τον αντίπαλο.

Μέσα από τέτοια παιχνίδια βέβαια φαίνεται ποια είναι η δυναμικότητα σου τι μπορείς να κάνεις στο μέλλον και μέχρι που μπορείς να φτάσεις μέχρι ένα σημείο δηλαδή».

Για το θετικό από το ματς αυτό και αν είναι τα νέα παιδιά (Λιόντας και Ζήσης) που έδειξαν πράγματα: «Θετικό από το ματς αυτό είναι πάνω από όλα, η εμφάνιση των μικρών. Το λίμπερο αν και 18χρονος κράτησε και ένα πολύ καλό επίπεδο υποδοχή και άμυνα. Βέβαια είναι καλύτερο να μην μιλάμε καθόλου, αλλά να δείχνουμε πράγματα και όχι το αντίστροφο».

Πάτησε εδώ    και κάνε LIKE στο Facebook!
 
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ