2012-11-06 14:31:00
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ
Δεν ανταποκρίθηκε ο κόσμος στο κάλεσμα των συνδικάτων (ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ), λόγω και της απεργίας των Μέσων Μεταφοράς. Έτσι μετά τις αντιδράσεις εργαζομένων και πολιτών, κυκλοφορούν αύριο Τετάρτη, ΗΣΑΠ-ΜΕΤΡΟ από τις 15:00 το μεσημέρι και μέχρι τη λήξη της βάρδιας τους προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

 Στα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς οι κινητοποιήσεις θα ισχύσουν κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ΗΣΑΠ : 

Οι εργαζόμενοι στη Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ πραγματοποιούν αύριο Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012, 24ωρη απεργία ενάντια στα καινούργια, βάρβαρα, μέτρα της εξαθλίωσης, της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων και του εκτροχιασμού των Αστικών Συγκοινωνιών, με προοπτική κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.

Ωστόσο, για τη διευκόλυνση των απεργών και προκειμένου να ενισχύσουμε την προγραμματισμένη συγκέντρωση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 17:00 το απόγευμα ημέρα ψήφισης του Νομοσχεδίου, θα λειτουργήσουμε από τις 15:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη. Για να αποτρέψουμε την βαρβαρότητα των μέτρων, που οδηγούν τους εργαζόμενους και όλη την κοινωνία σε εξαθλίωση. Για να ανατρέψουμε τη νεοφιλελεύθερη μνημονιακή λαίλαπα.
 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ