2012-11-06 17:47:14
Φωτογραφία για Επιστροφή και «απόλυτο αφεντικό»!
Ο Χρήστος Παναγόπουλος- απόντος του Γιάννη Αλαφούζου- ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ για την επιστροφή στη Λεωφόρο! Ξέσπασμα Αντωνιάδη και «απόλυτο αφεντικό ο Φερέιρα» η απάντηση!

Χωρίς τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος είχε μια επαγγελματική υποχρέωση, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης το διοικητικού συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο αντιπρόεδρος και δεξί χέρι του προέδρου, Χρήστος Παναγόπουλος, είπε τα... γνωστά για το θέμα της Λεωφόρου, ενημερώντας τα μέλη του συμβουλίου ότι γίνονται οι απαιτούμενες ενέργειες για να επιστρέψει σπίτι του ο Παναθηναϊκός, με το μικρότερο δυνατό κόστος, ώστε η ομάδα να έχει περισσότερα έσοδα από αυτά του ΟΑΚΑ.

Από κει και πέρα, ο Παναγόπουλος μίλησε και για την υπόθεση του Βοτανικού, ξεκαθαρίζοντας πως στόχος είναι να αποκτήσει το «τριφύλλι» την έδρα του σε 2-3 χρόνια ενώ για τα οικονομικά υποστήριξε πως γίνονται τα πάντα για να βρεθούν οι απαιτούμενοι πόροι.


Ξέσπασμα Αντωνιάδη και «απόλυτο αφεντικό»!

Μετά την συζήτηση για το γήπεδο, ξεκίνησε μια μεγάλη κουβέντα για την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας και γενικότερα για την απόδοση του «τριφυλλιού». Κυρίως οι Αντωνιάδης, Δομάζος αλλά και κάποια μέλη του συμβουλίου εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για τις επιλογές και την εικόνα που παρουσιάζει με τον Πορτογάλο ο Παναθηναϊκός αλλά ο Παναγόπουλος ήταν κάθετος. «Ο προπονητής στηρίζεται, του έχουμε εμπιστοσύνη και είναι το απόλυτο αφεντικό».

Χαρακτηριστικό ήταν το... ξέσπασμα του Αντώνη Αντωνιάδη, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: «Δεν μπορεί να έχει τα κλειδιά του Παναθηναϊκού ένας προπονητής. Δεν μπορεί να έχει τα κλειδιά. Αυτός γιατί δεν δέχεται κανέναν; Ξέρει καλύτερα το ποδόσφαιρο από εμάς; Ο προπονητής είναι ανώτερος υπάλληλος της εταιρίας. Την πολιτική την χαράσσει η διοίκηση της εταιρίας. Γιατί δεν ήρθε μια φορά εδώ να μας δώσει εξηγήσεις; Να καταλάβουμε πως σκέφτεται! Δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του. Ποιος είναι ο προπονητής; Ο πάπας; Να βάλουμε κάποιον για να τον βοηθήσει».

Αρκετά από τα μέλη συμφώνησαν με τις παρατηρήσεις του «ψηλού», όπως ο Πολέμης, ο Δομάζος, ο Ηρειώτης. Η απάντηση, όμως, του Παναγόπουλου ήταν η ίδια. «Ο προπονητής στηρίζεται και είναι το απόλυτο αφεντικό»!

«Τελειώσαμε με Κατσουράνη»

Μετά το τέλος του Δ.Σ, ο Χρήστος Παναγόπουλος έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου. «Το θέμα τελείωσε. Ευχαριστούμε για την συνεργασία. Θα υπάρξει και η τυπική ανακοίνωση τις επόμενες ώρες. Δεν χρειάζεται να επεκταθώ περισσότερο, του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στα του Δ.Σ. λέγοντας: « Τον Γενάρη θα επιστρέψουμε στην Λεωφόρο. Το κόστος ανέρχεται σε κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τις οποίες ελπίζουμε να βρούμε άμεσα. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο θα αρχίσουν διεργασίες για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα άμεσα».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ