2012-11-07 09:29:52
Φωτογραφία για Θέλει μια νίκη ακόμη...
Τη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζει να δίνει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Ζαρντίμ νίκησε με σκορ 3-1 τη Μονπελιέ στην έδρα του και δικαιούται να ελπίζει πως θα περάσει στους «16» της διοργάνωσης.

Με τη νίκη του αυτή, ο Ολυμπιακός έθεσε ουσιαστικά νοκ άουτ την πρωταθλήτρια Γαλλίας και κατά ένα μεγάλο ποσοστό εξασφαλίζει την παρουσία του στο Europa League, καθώς πολύ δύσκολα θα χάσει την τρίτη θέση. Τώρα, ο Ολυμπιακός κοιτά και ψηλότερα, ακόμη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αρκεί φυσικά να πάρει θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας με τη Σάλκε και στο Νέο Φάληρο με την Αρσεναλ. Η νίκη ήρθε σχετικά δύσκολα και στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Τότε, ο Ολυμπιακός πέτυχε το δεύτερο γκολ, απέκτησε ξανά προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασε ποτέ. Αντίθετα, όταν είχε κάνει το 1-0 στο 4', φάνηκε να δυσκολεύεται να «κλειδώσει» τη νίκη, με αποτέλεσμα η Μονπελιέ να ανέβει και να φτάσει στην ισοφάριση
. Ο Ολυμπιακός δείχνει μια σοβαρή ομάδα, που ναι μεν δεν εντυπωσιάζει, αλλά γνωρίζει να παίρνει τα θετικά αποτελέσματα και να αγγίζει τους στόχους που θέτει. Μόλις στο 4' ο Μήτρογλου έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο Μασάντο από κοντά επωφελήθηκε για το 1-0. Η Μονπελιέ ισοφάρισε στο 65' με πέναλτι του Μπελχαντά. Η παράβαση καταλογίστηκε όταν ο Σιόβας κράτησε τον Καμαρά. Στο 80' ύστερα από κόρνερ του Χολέμπας και απόκρουση αμυντικού, ο Γκρέκο με το δεξί πόδι έκανε το 2-1. Στο 82', ο Χολέμπας έβγαλε τη σέντρα και ο Μήτρογλου από κοντά με ωραίο τρόπο σημείωσε το τελικό 3-1. Κίτρινες: Καμαρά, Τινχάν, Γκρέκο, Μποκαλί, Σιόβας, Αμπντούν, Μήτρογλου., Χολέμπας. Ολυμπιακός: Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Σιόβας, Μοντέστο (73' Φουστέρ), Γκρέκο, Μασάντο(87' Φέισα),, Μήτρογλου(90' Λυκογιάννης), Αμπντούν, Μανιάτης. Μονπελιέ: Ζουρντέν, Μπεντιμό, Χίλτον(78' Κονγκρέ), Εμπιβά, Μποκαλί, Μαρβό, Σεϊχί, Μουνιέ(62' Τινχάν), Μπελχαντά, Καμαρά, Καμπελά(46' Σαρμπονιέ). Ο ΜΑΣΑΔΟ Ο Πάουλο Μασάδο, πέτυχε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού και τόνισε: « Είμαι χαρούμενος για το γκολ και το έψαχνα από την αρχή να βρίσκω δίχτυα. Είναι μια καλή ημέρα για όλους μας, τώρα σκεφτόμαστε πώς θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Τα πάντα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο και δείξαμε την ικανότητά μας να πετύχουμε πολλά πράγματα». > Σάλκε - Αρσεναλ 2-2 Στο άλλο ματς του ομίλου, η Αρσεναλ προηγήθηκε στο σκορ , αλλά η γηπεδούχος Σάλκε πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Το 0-1 από τον Γουόλκοτ στο 18' και το 0-2 από τον Ζιρού στο 26'. Η Σάλκε μείωσε στο φινάλε του ημιχρόνου με τον Χούντελαρ και έφτασε στο 2-2 με τον Φαρφάν στο 67'. Η βαθμολογία του ομίλου: Σάλκε 8, Αρσεναλ 7, Ολυμπιακός 6, Μονπελιέ 1.
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ