2012-11-07 11:54:22
Φωτογραφία για ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ : ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ
Να κυνηγήσουν το θαύμα της πρόκρισης στους «16» του Champions League αγωνιζόμενοι δίχως άγχος κόντρα στη Σάλκε κάλεσε τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Γρηγόρης Γεωργάτος.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM ο παλιός «ερυθρόλευκος» άσος τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τη νίκη που τους εξασφαλίζει ουσιαστικά την τρίτη θέση και τη συνέχεια στο Europa League, ενώ χαρακτήρισε τη Μονπελιέ ομάδα κατώτερης κλάση.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε ο Γρηγόρης Γεωργάτος στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό και την εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ».

Για το πώς κατάφερε να φτάσει στη νίκη ο Ολυμπιακός:

«Διαφοροποίησε λίγο την ενέργεια του για να κερδίσει το ματς που ήταν κομβικό από βαθμολογικής άποψης. Στο πρώτο μέρος μπήκαν με ενέργεια, έβαλαν γρήγορο γκολ και το διαχειρίστηκαν καλά., Στο δεύτερο και μετά το πέναλτι, ενώ θα μπορούσε να πέσει η απόδοση της ομάδας, κατάφερε να βγει ξανά μπροστά
. Σε ένα παιχνίδι όταν βάζεις γκολ μετά σκέφτεσαι να την δεχτείς κι εσύ. Προσπάθησαν οι παίκτες να καλύψουν τα κενά πίσω. Ευτύχησε ο Ολυμπιακός στο 1-1, που η Μονπελιέ ήταν πολύ καλή και για 7-8 λεπτά δεν μπορούσε να περάσει κέντρο να μην βρεθεί πίσω. Ήταν δύσκολο να το γυρίσουν το ματς, αλλά τα κατάφεραν τα παιδιά και είναι άξια συγχαρητήριων».

Για τις διαφορές του φετινού Ολυμπιακού σε σχέση με την περασμένη σεζόν:

«Πέρυσι είχε άλλους ποδοσφαιριστές με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Φέτος έχει πολλούς Έλληνες και νέους παίκτες που τώρα σιγά-σιγά μπολιάζονται στο πόσο μεγάλη ομάδα βρίσκονται. Με τις επιτυχίες κερδίζουν και σε ψυχολογία οι παίκτες. Χωρίς να θέλω να μειώσω την απόδοση της ομάδας και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, θεωρώ πως σε σχέση με άλλες γαλλικές ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν, η Μονπελιέ είναι μια σκάλα κάτω από τις υπόλοιπες. Βέβαια μιλάμε για την πρωταθλήτρια Γαλλίας. Όμως η άμυνά της είχε δείξει πως έχει αδυναμίες και από αβίαστα λάθη των αμυντικών της ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω μια νίκη στο Champions League, όμως η Μονπελιέ είναι μια κλάση κατώτερη».

Για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας:

«Όλοι θέλουμε να περάσει ο Ολυμπιακός. Προσωπικά και στο Europa League να συνεχίσει με βάση το ρόστερ, την καινούρια ομάδα, τον νέο προπονητή και τις απουσίες, θα θεωρήσω τη χρονιά επιτυχημένη. Αν περάσει στους «16» του Champions League θα είναι το τέλειο σενάριο. Μεγαλύτερο άγχος από το χθεσινό ματς αποκλείεται να έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού απέναντι στη Σάλκε. Ήταν ένας τελικός για τον Ολυμπιακό. Το ένα σκέλος του στόχου του το έχει κατακτήσει, αφού δεν νομίζω πως η Μονπελιέ μπορεί να του στερήσει την τρίτη θέση. Τώρα πάει για το θαύμα. Δεν πρέπει να έχουν άγχος τα παιδιά. Απλά θα πρέπει να κυνηγήσουν αυτό που μπορούν να κάνουν».

Για την παρουσία του Χολέμπας:

«Ο Χολέμπας είναι μαχητικός και σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Έχει παίξει και μπακ και χαφ, αλλά πιστεύω πως η θέση του είναι στην άμυνα γιατί δεν βλέπω να υπάρχει άλλος παίκτης που να μπορεί να καλύψει τη θέση. Πέρυσι υπήρχε ο Μαρκάνο που ήταν καλύτερος ανασταλτικά. Αυτήν την στιγμή όμως δεν υπάρχει καλύτερος αριστερός μπακ στην ομάδα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ