2012-11-07 13:53:41
Φωτογραφία για ΠΑΟΥΕΛ : ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ
Έτοιμος να κάνει ό,τι του ζητήσουν οι προπονητές του Ολυμπιακού για να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους να πετύχουν τους στόχους τους, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τζος Πάουελ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, μίλησε με αφορμή την αναμέτρηση κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο για την πέμπτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και τόνισε ότι έχει αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι στιγμής από την ομάδα, γνωρίζοντας πως χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Πάουελ:

Για την Αρμάνι: «Η αλήθεια είναι ότι δε ξέρω πολλά για την Αρμάνι Μιλάνο. Πήρα το scouting report από τους προπονητές , θα δούμε βίντεο με την ιταλική ομάδα και σίγουρα θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο στη σημερινή προπόνηση. Ανυπομονώ γι’ αυτό το παιχνίδι και σίγουρα θα είναι συναρπαστικό».

Για τις πρώτες του μέρες στην ομάδα: «Όλα είναι υπέροχα ως τώρα. Οι συμπαίκτες μου είναι καταπληκτικοί, οι προπονητές πολύ καλοί και όλοι με βοηθούν να μάθω την ομάδα και αμυντικά και επιθετικά. Θέλω να δουλέψω με την ομάδα για να γίνουμε καλύτεροι».


Για το τι να περιμένουν απ’ αυτόν: «Δουλεύω σκληρά ως αθλητής, αλλά μου αρέσει να διασκεδάζω το παιχνίδι. Μπορώ να βοηθήσω στην άμυνα, στα ριμπάουντ και σε ότι ζητήσει από μένα η ομάδα. Τα παιδιά είναι μαζί εδώ και μήνες, οπότε εγώ πρέπει να προσαρμοστώ στην ομάδα και στη φιλοσοφία της».

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει στο παιχνίδι με την Αρμάνι: «Είμαι έτοιμος γι’ ότι μου ζητήσει η ομάδα να κάνω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ