2012-03-22 18:52:05
Φωτογραφία για Γιατί Μιχάλη δεν θέλεις εκλογές;
Ο πανικός, που έχει καταλάβει τα δύο μεγαλύτερα μέχρι πρότινος κόμματα, δεν έχει προηγούμενο.

Διαισθανόμενοι την ένταση της λαϊκής αποδοκιμασίας στην κάλπη για τα αντιλαϊκά τους πεπραγμένα θέλουν να αποφύγουν με κάθε τρόπο τη διεξαγωγή των εκλογών.

Ένας εξ αυτών, που είχε δηλώσει ευθαρσώς ότι, δεν πρόλαβε να διαβάσει το μνημόνιο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μας λέει ούτε λίγο, ούτε πολύ πως θα ήταν καλύτερα για την πατρίδα να… αποφύγουμε τις εκλογές!!

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Real Fm» είπε χαρακτηριστικά: «Βεβαίως υπάρχει η δημοκρατική ανάγκη για έκφραση από την πλευρά του λαού του μηνύματός του ενόψει της επόμενης περιόδου και της αξιολόγησής του για την προηγούμενη περίοδο. Ωστόσο αυτήν τη στιγμή η χώρα έχει άλλες προτεραιότητες, δεν έχει αυτήν την προτεραιότητα. Έχει την προτεραιότητα να μπορέσει να υλοποιήσει μια σειρά από υποχρεώσεις, μέτρα, σε ό,τι αφορά τις διαρθρωτικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα
. Θα μου πείτε, η νέα κυβέρνηση δεν θα τα κάνει; Θα τα κάνει αλλά θα χαθεί πολύτιμος χρόνος, θα χαθεί η πολιτική σταθερότητα και κυρίως να μπούμε σε ένα νέο τοπίο πολιτικό και πιστεύω ότι είναι ένα ρίσκο το οποίο παίρνουμε αυτήν τη στιγμή ως πολιτικός κόσμος, να οδηγήσουμε τη χώρα στις εκλογές».

Ανάλογη άποψη είχε εκφράσει πριν από λίγες ημέρες και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Τηλέμαχος Χυτήρης.

Τελικά κάποιοι σε αυτή τη χώρα δεν «πολυσυμπαθούν» τις δημοκρατικές διαδικασίες γιατί μάλλον έχουν προφητέψει το δυσοίωνο πολιτικό τους μέλλον.

http://briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ