2012-03-22 19:17:31
Φωτογραφία για ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ
Απόδειξη της δυτικής διαφθοράς χαρακτήρισε ο ηγέτης της Αλ... Κάιντα, Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, το βίντεο που δείχνει Αμερικανούς πεζοναύτες να ουρούν πάνω σε πτώματα Αφγανών, υπογραμμίζοντας την ανάγκη καταπολέμησης των δυνάμεων των «σταυροφόρων» στη χώρα, σε βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα σε ισλαμιστική ιστοσελίδα.

Ο Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, ο οποίος αντικατέστησε πέρυσι τον Οσάμα μπιν Λάντεν που σκοτώθηκε από τα αμερικανικά στρατεύματα στο Πακιστάν, αποκάλεσε τις εικόνες που εμφανίστηκαν τον Ιανουάριο στο διαδίκτυο «θεϊκό μήνυμα».

«Ο Θεός εξέθεσε την Αμερική με μια κασέτα... που δείχνει πεζοναύτες να ουρούν πάνω στο πτώμα ενός Αφγανού ιερού μαχητή», είπε σε μήνυμά του που μεταδόθηκε στα αραβικά.

«Αυτή είναι η αλήθεια του δυτικού, σιωνιστικού, άθεου πολιτισμού τους. Αυτές είναι οι αξίες τους και η άποψή τους για την υπόλοιπη ανθρωπότητα γενικώς και για τους μουσουλμάνους ειδικώς».

«Ευγενή Αφγανέ, ο δρόμος έγινε ξεκάθαρος και το μονοπάτι φάνηκε: ε ίτε στάσου κάτω από το λάβαρο του Ισλάμ ως ιερός μαχητής... ή δέξου την ατίμωση σε αυτό τον κόσμο και την ντροπή στον άλλο (κόσμο)» λέει ο ίδιος, προσθέτοντας: «Έχεις δει πώς σε θεωρούν οι σταυροφόροι και ποιά είναι η τύχη σου στα χέρια τους». 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ