2012-03-22 19:47:01
Φωτογραφία για Ντόρα: Ανάκαμψη εάν εφαρμοστεί το πρόγραμμα
Την πεποίθησή της ότι θα υπάρξει ανάκαμψη αν εφαρμοστεί το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον Ρ/Σ ΣΚΑΙ.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας έθεσε βέβαια ως απαραίτητη προϋπόθεση να προχωρήσουν οι διαρθρωτικές αλλαγές ώστε να γλιτώσουμε τη μείωση των. μισθών και των συντάξεων.

«Η απαισιοδοξία πιστεύω ότι θα αλλάξει από την ώρα που θα υπάρχει ένα σαφές πρόγραμμα που θα λέει πρώτον, τελειώνω με τη γραφειοκρατία – τελειώνω όμως – και δεύτερον, δημιουργώ επενδυτικό περιβάλλον», είπε αναφέροντας ότι επί ενάμιση χρόνο τώρα συζητά με τον Όλι Ρεν για την πάταξη της γραφειοκρατίας και τη μείωση των φόρων.

«Οι έρευνες όλες έχουν δείξει ότι οι μειωμένοι φορολογικοί συντελεστές φέρνουν περισσότερα έσοδα», συνέχισε και παράλληλα κάλεσε ενόψει εκλογών τα κόμματα να πουν τι ακριβώς προτείνουν για την επόμενη ημέρα.

Όσο για το δικό της κόμμα εκτίμησε ότι θα μπει στη Βουλή παρόλο που διάλεξε τον δύσκολο δρόμο.


«Πιστεύω ότι θα μας αναγνωριστεί ότι εμείς έχουμε σχέδιο εξόδου από την κρίση», σημείωσε ενώ με μία άλλη δήλωσή της έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου αναφέροντας ότι απάντηση στη γραφειοκρατία, τη διαφθορά, την ακρίβεια και την εγκληματικότητα δεν μπορεί να δώσουν οι δυνάμεις της καταστροφής «που προσπαθούν λαϊκίζοντας να καβαλήσουν την οργή των Ελλήνων».

«Η απάντηση πρέπει να είναι νέες δουλειές που να προέρχονται από επενδύσεις, μείωση της γραφειοκρατίας, πάταξη της ακρίβειας και αποτελεσματικότερο κράτος. Αυτό θα πρέπει να ξαναχτίσουμε και να μην εμπιστευτούμε σειρήνες που θα μας οδηγήσουν στην καταστροφή», πρόσθεσε η κα Μπακογιάννη.

http://www.briefingnews.gr/p
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ