2012-03-22 19:59:03
Φωτογραφία για Η Φώφη Νο2, εκπρόσωπος και στο Επικρατείας
Οι παρασκηνιακές διεργασίες του στενού επιτελείου του Ευάγγελου Βενιζέλου και οι ζυμώσεις για να βρεθεί δημοσιογράφος ο οποίος θα αναλάμβανε εκπρόσωπος Τύπου... του ΠΑΣΟΚ δεν καρποφόρησαν, και έτσι το «νέο ΠΑΣΟΚ» θα έχει εκπρόσωπο ένα στέλεχος από τα παλιά, έστω κι αν είναι φρέσκο και λαμπερό.

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία, η Φώφη Γεννηματά αποδέχτηκε τη σχετική πρόταση που της έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, και αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Έναν ρόλο αντίστοιχο με εκείνον που είχε αποδεχτεί η Άννα Διαμαντοπούλου, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε την ηγεσία του Κινήματος το 2004.

Η Φώφη Γεννηματά θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, στις πρόωρες εκλογές που έρχονται, ενώ λόγω του πολιτικού υπόβαθρου, της ιστορικής κληρονομιάς και του συμπαγούς και ισχυρού κομματικού μηχανισμού που έχει δίπλα της, αναγορεύεται ουσιαστικά σε άτυπο «Νο2» του ΠΑΣΟΚ.

Μια θέση που φαινόταν να έχει καπαρώσει ο Ανδρέας Λοβέρδος, λόγω της πολιτικής συμμαχίας του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που έμελε τελικά να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στο να κερδίσει ο νέος Πρόεδρος του Κινήματος… δια περιπάτου το ΠΑΣΟΚ.statesmen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Υποκρισία ...made in Germany
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Υποκρισία ...made in Germany
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ