2012-03-22 20:05:12
Φωτογραφία για Συγκίνηση για ένα ιστορικό ματς
Το ΟΑΚΑ έχει ανοίξει τις πύλες του για εκατοντάδες μεγάλα παιχνίδια, ενώ ο Παναθηναϊκός σε αυτό το γήπεδο έχει θέσει τα ισχυρότερα θεμέλια της Αυτοκρατορίας του. Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ευρώπης έχει φιλοξενήσει τεράστια ευρωπαϊκά κλαμπ, έχει σηκώσει Ευρωπαϊκές κούπες, Πρωταθλήματα και Κύπελλα Ελλάδος.

Σε λίγη ώρα, θα πραγματοποιηθεί ένα ιστορικό τζάμπολ, καθώς ίσως να είναι και το τελευταίο Ευρωπαϊκό μια χρυσής γενιάς για την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Αν ο Παναθηναϊκός νικήσει, τότε θα είναι ένα βήμα μακριά από το final 4 της Πόλης, καθώς θα χρειάζεται μόλις μια νίκη στο Τελ Αβιβ, ώστε να τσεκάρει το διαβατήριο για την Τουρκία. Οπότε γίνεται ευκόλως αντιληπτό, πως τα φώτα στο «θέατρο των ονείρων» του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, μπορεί νʼ ανάψουν για τελευταία φορά για μια διοίκηση και για τις τεράστιες προσωπικότητες που οδήγησαν τον σύλλογο σʼ ένα γαλαξία αστέρων.

Η συγκίνηση, είναι έκδηλη, σε πολλά πρόσωπα, ενώ το στομάχι σφίγγεται καθώς άλλο να το λες και άλλο να φτάνει η ώρα που θα πρέπει να έρθεις αντιμέτωπος με το πραγματικό «αντίο». Με λίγα λόγια η 22η Μαρτίου του 2012, ίσως θα πρέπει να μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό και την καρδιά των απανταχού Παναθηναϊκών, ως μια από τις πλέον ιστορικές στιγμές της μεγαλύτερης Δυναστείας που έχει γνωρίσει ποτέ ο Ελληνικός Αθλητισμός.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΟΙΗΤΗΣ…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΟΙΗΤΗΣ…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ