2012-11-08 20:44:56
Φωτογραφία για Προλαβαίνει την ΑΕΚ ο Τζιμπούρ!
Ο Τζιμπούρ προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και όπως φαίνεται θα προλάβει το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Καλύτερα ο Κοντρέρας. Δεν είναι τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του Μανωλά.

Ένταση και πάθος στην προπόνηση

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν με μεγάλη διάθεση, ιδιαίτερη ένταση, πάθος και πολύ ανεβασμένους ρυθμούς την προετοιμασία τους για το ματς με την ΑΕΚ. Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλάμβανε περισσότερη τακτική, με τους ποδοσφαιριστές να παίζουν δίτερμα για πολλή ώρα. Αρχικά χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έπαιξαν σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου.

Προς το τέλος της προπόνησης ένα γκρουπ παικτών συνέχισε την εκγύμνασή του στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι έμειναν στο γήπεδο και έπαιξαν διπλό σε έναν μικρότερο χώρο, με γρήγορες πάσες και γρήγορα τελειώματα με τον στόχο της άσκησης να είναι προφανής.

Ανατρέπει τα δεδομένα και μάλλον παίζει ο Τζιμπούρ!


Σε αυτό το διπλό μετείχε και ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος μέρα με τη μέρα ανεβάζει... στροφές και δείχνει να αφήνει πίσω του το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στο γόνατο το προηγούμενο διάστημα. Παρά τις εκτιμήσεις της Πέμπτης που ανέφεραν πως δύσκολα θα προλάβαινε τον αγώνα με την ΑΕΚ φαίνεται πως μάλλον θα συμβεί το αντίθετο.

Ο Γαλλοαλγερινός έδειξε πως έχει αρχίσει να συνέρχεται για τα καλά και ότι έχει πια πολλές πιθανότητες να είναι απόλυτα... μάχιμος για το ματς με την Ένωση. Η πρόβλεψη και η αίσθηση που υπήρχε γι' αυτόν στου Ρέντη την Πέμπτη ήταν ότι λογικά θα καταφέρει να δώσει το παρών στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ανεβασμένος ήταν και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος έπαιξε σε όλα τα διπλά.

Ανεβασμένος ο Κοντρέρας, ελπίδες και για Μανωλά

Όσον αφορά στον Πάμπλο Κοντρέρας έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, δείχνοντας σε καλύτερη κατάσταση. Ο Χιλιανός έκανε δυνατό ατομικό και ενώ υπεβλήθη σε μαγνητική και το αιμάτωμα που είχε έχει σχεδόν εξαλειφθεί. Μοιραία υπάρχουν κάποιες πιθανότητες γι' αυτόν ενόψει ΑΕΚ.

Από την άλλη ο Κώστας Μανωλάς ακολούθησε θεραπεία. Ο τραυματισμός του Μανωλά στην δεξιά κνήμη δεν δείχνει να έχει τελικά τόσο μεγάλη έκταση. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική, η οποία δεν έδειξε σημάδια θλάσης, αλλά ένα αιμάτωμα στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο Έλληνας στόπερ παραμένει ερωτηματικό -αν και έχει ακόμα ελπίδες για την ΑΕΚ- καθώς δεν έχει υποχωρήσει το υποδόριο αιμάτωμα που φάνηκε από την εξέταση που έκανε. Εάν υποχωρήσει έγκαιρα ίσως μπορέσει να μπει στην αποστολή.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ