2012-11-08 20:42:27
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ και στην... επαρχία
Απόφαση στον "Δικέφαλο" να πραγματοποιείται μια προπόνηση σε πόλη της περιφέρειας και το ξεκίνημα θα γίνει την επόμενη Τρίτη στη Νάουσα. Περιμένουν Χαραλαμπίδη-Παπαδόπουλο να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα της Παρασκευής στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ στην επαρχία για προπονήσεις... Οποτε το επιτρέπουν οι συνθήκες η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου θα προπονείται σε πόλη της περιφέρειας και η αρχή θα γίνει την επόμενη Τρίτη (13/11) στην Νάουσα.

Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή και εκτός από τον κόσμο που θα υπάρχει εκεί, αναμένεται να βρίσκονται και συνδεσμίτες του "Δικεφάλου" από τις γύρω περιοχές. Η απόφαση αυτή πάρθηκε με σκοπό να "ζεσταθεί" ο κόσμος της ομάδας και από τις γύρω πόλεις αφού δεν έχει την δυνατότητα να βλέπει συχνά τους "ασπρόμαυρους".

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ανέβασε κι άλλο ρυθμούς και την Παρασκευή (9/11) περιμένουν στον ΠΑΟΚ να βγάλει το κανονικό πρόγραμμα, κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Λάζαρου Παπαδόπουλου, ο οποίος προληπτικά έμεινε εκτός προληπτικά την Πέμπτη. Οι εορτάζοντες Μιχάλης Τσαιρέλης και Μιχάλης Λιάπης κέρασαν για την γιορτή τους, ενώ την Παρασκευή όλη η ομάδα θα βρεθεί στα village cinemas για να παρακολουθήσει ταινία.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ