2012-03-22 20:30:12
Φωτογραφία για Λιμουζίνα Ferrari  8 ατόμων!
Αυτή η Ferrari που βρέθηκε παρκαρισμένη έξω από τα Harrods στο Λονδίνο σίγουρα δεν είναι ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο Θα μπορούσε να είναι μια Ferrari - σχολικό ή μια Ferrari - πούλμαν αφού χωράει 8 άτομα.

Η συγκεκριμένη λιμουζίνα έχει φτιαχτεί με πρότυπο ένα κανονικό Ferrari 360 Modena στο οποίο έχουν προστεθεί αρκετές θέσεις στη μέση. Η γρηγορότερη λιμουζίνα του κόσμου μπορεί να πιάσειταχύτητα 267 χλμ/ώρα και υπολογίζεται ότι κοστίζει 300.000 ευρώ.

Φυσικά, η λιμουζίνα δεν είναι του άντρα που βγήκε από αυτή αλλά πιθανόν να τη νοίκιασε για τη συγκεκριμένη περίσταση. Αυτή η Ferrari εξάλλου είναι κατασκευασμένη από τον επιχειρηματία Dan Cawley που δραστηριοποιείται στο Manchester και έχει εταιρία ενοικίασης πολυτελών λιμουζίνων.

Ο Dan Cawley ο οποίος πούλησε το εν λόγω όχημα σε μια άλλη εταιρία ενοικίασης δήλωσε: «Κάθε αγόρι θέλει να μπει μέσα σε μια Ferrari, με αυτό το αμάξι μπορούν να μπουν γύρω στα 8 άτομα. Είναι το πιο μεγάλο και το πιο τρελό όχημα που μπορείς να πάρεις. Το φτιάξαμε επειδή θέλαμε να δημιουργήσουμε την απόλυτη εμπειρία με τη Ferrari».

autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ