2012-03-22 20:33:04
Φωτογραφία για Η Αστυνομία τους ενώνει! Εναντίον της...
Να που κάπου συμφωνούν ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από το Δ.Σ. της Λίγκας, όλες οι ομάδες κρίνουν ...ανίκανη την Αστυνομία: "Τους πληρώνουμε και δεν κάνουν τίποτα"!

"Δημήτρη μου! Γιάννη μου"! Κάπως έτσι ήταν το κλίμα μεταξύ του Δημήτρη Γόντικα και του Γιάννη Μώραλη στο ΔΣ της Λίγκας την Πέμπτη, αφού οι "αιώνιοι", αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του συνεταιρσιμού, φυσικά, βρήκαν κοινό εχθρό: την Αστυνομία!

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού λοιπόν αναγνώρισε πως «οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενδιαφέρθηκαν για την αποστολή του Ολυμπιακού. Μας προστάτευσαν και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα», αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβλήθηκε από την διοίκηση των «πράσινων».

Βέβαια, ο Μώραλης έριξε και τη... σπόντα του, λέγοντας: «Πέρυσι είχατε κυκλοφορήσει κάποιες κασέτες, όμως εμείς δεν θα το κάνουμε εφέτος»!

Από την πλευρά του πάντως ο Γόντικας ξεκαθάρισε πως η κίνηση αυτή έγινε επειδή ο Καλόπουλος ουσιαστικά είχε, κατά τη γνώμη του Παναθηναϊκού, διαμορφώσει το αποτέλεσμα του αγώνα με τις αποφάσεις του, ενώ αναγνώρισε πως σκηνές σαν και αυτές της Κυριακής αποτελούν δυσφήμηση για το ποδόσφαιρο, ζητώντας συγγνώμη.


Επίσης όλα (!) τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συμφώνησαν πως η... στάση της αστυνομίας ήταν το μεγάλο πρόβλημα: «Εμείς τους πληρώνουμε και αυτή δεν κάνει τίποτα. Αν δεν μπορεί η αστυνομία να τα καταφέρει, τότε τί πρέπει να γίνει», ειπώθηκε χαρακτηριστικά, ενώ κάποιοι αναρωτήθηκαν γιατί δεν λειτούργησε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.
www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ