2012-11-09 06:38:18
Φωτογραφία για Η πρώτη «κινηματογραφική» οθόνη υπολογιστή
Οι κινηματογραφικές ταινίες γυρίζονται πλέον σε αναλογία 21:9. Το λόγο προβολής αυτόν, υιοθέτησαν και ορισμένες τηλεοράσεις που απευθύνονται σε... κινηματογραφόφιλο κοινό, αν και οι περισσότεροι δέκτες εξακολουθούν να έχουν αναλογία 16:9.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα οθόνες υπολογιστή με κινηματογραφική αναλογία δεν είχαν κάνει, μέχρι σήμερα, την εμφάνισή τους.

Η πρώτη τέτοια οθόνη, κατασκευάστηκε από την LG και είναι 29 ιντσών. Διαθέτει ανάλυση 2560x1080, ιδανική για χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

«Οι κινηματογραφικές αναλογίες, ποικιλία χρωματικής παλέτας και η γενική ευχρηστία της υπερ-ευρείας οθόνης, υποδεικνύει μια αφοσίωση στην καινοτομία», σημειώνει η εταιρεία.

Πέρα από την προφανή ιδανική χρήση για προβολή κινηματογραφικών ταινιών, το μέγεθος και η αναλογία της μπορεί να αξιοποιηθεί για το χωρισμό της επιφάνειας προβολής σε 4 διαφορετικές περιοχές.

Η κορεατική εταιρεία έχει εξοπλίσει την οθόνη EA93 με θύρες σύνδεσης με δύο εξωτερικές συσκευές (Dual Link-up). Ακόμη διαθέτει δύο HMDI, USB 3.0, Display Port, PC Audio In, και έξοδο ακουστικών.

Η συσκευή προβολής θα διατεθεί στην Κορέα μέσα στο μήνα, ενώ θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες και στην παγκόσμια αγορά.
newsbeast
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ