2012-11-09 07:12:38
Φωτογραφία για Από Δευτέρα οι ανανεώσεις στον Ολυμπιακό
Στο ντέρμπι της Κυριακής  με την ΑΕΚ έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο», με αποτέλεσμα όλες οι υποθέσεις που απασχολούν τον σύλλογο να μετατίθενται για την ερχόμενη εβδομάδα.

Ένα από τα βασικά θέματα που «καίει» τους Πειραιώτες είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, όπως του Βασίλη Τοροσίδη, Ραφίκ Τζεμπούρ και Χοσέ Χολέμπας, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές με τους τρεις ποδοσφαιριστές θα συνεχιστούν από την ερχόμενη εβδομάδα.

Αυτή την στιγμή, προτεραιότητα των Πρωταθλητών Ελλάδας είναι το ντέρμπι της Κυριακής με την Ένωση στο ΟΑΚΑ, όπου μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη και συνάμα οι τρεις βαθμοί. Αυτό άλλωστε φάνηκε και από την πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να δώσει πριμ 300.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές, σε περίπτωση που νικήσουν και τον «Δικέφαλο».

Σύμφωνα πάντως με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ και στους τρεις ποδοσφαιριστές των έχουν γίνει νέες - βελτιωμένες προτάσεις, όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Αλγερινός εισπράττει 1 εκατ. ευρώ το χρόνο και συζητείται το ποσό της τάξεως του 1.3 εκατ. ενώ ο Τοροσίδης λαμβάνει 500.000 ευρώ και αναμένεται να αυξηθεί ο μισθός του κατά 300.000 ευρώ τη σεζόν. Τέλος, όσον αφορά στον Χολέμπας, παίρνει 200.000 και έχει γίνει κουβέντα για διπλασιασμό των αποδοχών του (να φτάσει τις 400.000).
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σε διπλό ταμπλό
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σε διπλό ταμπλό
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ