2012-11-09 08:48:05
Φωτογραφία για «Μας τρομάζουν οι δηλώσεις σας κ. Καραμελίδη»
Εναντίον του Γιώργου Καραμελίδη, στρέφεται η ΠΑΕ Άρης με αφορμή τα σχόλια του προέδρου της ΚΕΔ για την διαιτησία του Κουκουλάκη στο παιχνίδι των «κίτρινων» με τη Βέροια. «Η αλήθεια είναι κ. Καραμελίδη, ότι, ως πρόεδρος της ΚΕΔ, οι δηλώσεις σας μας τρομάζουν, καθώς ο θεσμικός σας ρόλος είναι η εύρυθμη λειτουργία της διαιτησίας και όχι η προάσπιση της Βέροιας», αναφέρεται, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Μην μας αναγκάζετε κ. Καραμελίδη να ασχοληθούμε με κουμπαριές Η αλήθεια είναι κ. Καραμελίδη, ότι, ως πρόεδρος της ΚΕΔ, οι δηλώσεις σας μας… τρομάζουν, καθώς ο θεσμικός σας ρόλος είναι η εύρυθμη λειτουργία της διαιτησίας και όχι η προάσπιση της Βέροιας.

Συμφωνούμε κ. Καραμελίδη ότι όντως στοιχειοθετείτε «διαιτητικό έγκλημα» στο παιχνίδι της προηγούμενης Δευτέρας γιατί δεν δόθηκε ΚΑΘΑΡΟ πέναλτι σε ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Κώστα Καζναφέρη, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε με ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ δεύτερη κίτρινη κάρτα.


Αν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στον θεσμικό ρόλο που έχετε συμβάλλοντας στη γενικότερη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική διαιτησία για την πρόοδο του ποδοσφαίρου, καλό θα ήταν να παραιτηθείτε και να μας αφήσετε ήσυχους.

Υ.Γ. : Μην μας αναγκάζετε κ. Καραμελίδη να ασχοληθούμε με κουμπαριές…

Υ.Γ. 1: Ελπίζουμε το Σάββατο στην Λιβαδειά να μην… τρομάξουμε με την διαιτησία του κ. Μάνταλου, όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Πηγή: Sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ