2012-11-09 09:42:08
Φωτογραφία για ΤΖΙΜΠΟΥΡ : ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ
Την επιθυμία του να δώσει το «παρών» στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Ραφίκ Τζιμπούρ στον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενώ πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ο Αλγερινός στράικερ θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Ένωση και έτσι θα προστεθεί ακόμα ένα πολύ σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του Ζαρντίμ.

Εξάλλου όπως είπε ο ίδιος ο παίκτης κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης στον Πορτογάλο τεχνικό: «Εγώ θέλω να παίξω», όπως αναφέρει το «Φως». Στη συνέχεια μάλιστα ο «τρομοκράτης» έβγαλε και το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις. Βέβαια είναι γεγονός πως έδειχνε αρκετά «κουμπωμένος», κάτι λογικό πάντως, αφού το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο το τελευταίο 15ημερο τον έχει κάνει να είναι αρκετά διστακτικός ακόμα και να μην βάζει τα πόδια του στη «φωτιά».

Οι πιθανότητες πάντως να βρίσκεται στο βασικό σχήμα είναι ελάχιστες, τόσο λόγω της αποχής του, όσο και ελέω της καλής φόρμας στην οποία βρίσκεται ο Μήτρογλου και το πιθανότερο είναι ότι θα κληθεί να προσφέρει τη βοήθειά του ερχόμενος από τον πάγκο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ