2012-11-09 10:55:10
Φωτογραφία για Ανθρωποκυνηγητό αυτή την ώρα για την σύλληψη αδίστακτου κακοποιού στο ρέμα στο Ίλιον - Πυροβολισμοί και ένας τραυματίας
Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στις 09.20 στην οδό Ιλίου 26. Όπως δήλωσε στο Newsit, o ιδιοκτήτης πρατηρίου βενζίνης, Σπύρος Μαρτίνης, ένα ΙΧ με ιλιγγιώδη ταχύτητα, εισέβαλε στο πρατήριο και έπεσε με δύναμη πάνω σε μια αντλία.

Τότε οι δυο κακοποιοί που επέβαιναν σε αυτό, βγήκαν και ήρθαν αντιμέτωποι με άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, που σύμφωνα με την αστυνομία τους παρακολουθούσαν.

Ο ένας από τους δυο τράβηξε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών. Εκείνοι ανταπέδωσαν τα πυρά, τραυματίζοντάς τον.

Ο άλλος, πιθανότατα ο συνοδηγός, πήδηξε πίσω από το ΙΧ και κατάφερε να φύγει τρέχοντας προς το ρέμα που υπάρχει στην περιοχή,

Ο άλλος, τραυαματισμένος σοβαρά, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων.

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου στο Newsit, την ώρα που έπεφταν οι πυροβολισμοί, τόσο εκείνος όσο και ο υπάλληλος του, κατάφεραν να κρυφτούν και να γλυτώσουν από τις αδέσποτες σφαίρες.

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ