2012-11-09 13:11:05
Φωτογραφία για Εγκαινιάστηκαν οι νέες εγκαταστάσεις των «Μύλων Αγίου Γεωργίου» στον Εμπορικό Λιμένα του Πειραιά
Τα συγχαρητήρια του για τη νέα επένδυση των επιχειρήσεων «Λούλη» στο εμπορικό λιμάνι του ΟΛΠ και τον εντυπωσιασμό του για το Μουσείο Άρτου Λούλη, εξέφρασε ο ...Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης, εγκαινιάζοντας τις νέες εγκαταστάσεις των «Μύλων Αγίου Γεωργίου» στον ομώνυμο Προβλήτα του Εμπορικού Λιμένα στο Κερατσίνι.

Οι νέες εγκαταστάσεις και τα μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας, μετά και από την υπογραφή συμφωνίας παραχώρησης και εκμετάλλευσης χώρων μεταξύ ΟΛΠ Α.Ε. και των Επιχειρήσεων «Λούλη», αποτελούν μια ακόμη επένδυση, ύψους 10.000.000 Ευρώ στις χερσαίες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Ομίλου «Λούλη» και τις λιμενικές εγκαταστάσεις του ΟΛΠ Α.Ε.

Εγκαινιάζοντας, μαζί με το Δήμαρχο Κερατσινίου κ. Λ. Τζανή, τις εγκαταστάσεις του νέου Μύλου Αγίου Γεωργίου, ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαι εντυπωσιασμένος και από την επένδυση, αλλά κυρίως για το άριστα οργανωμένο και μοναδικό στην Ελλάδα Μουσείο, στο οποίο παρουσιάζεται η Ιστορία του κύκλου Σίτος-Άλευρα-Ψωμί
. Με το Μουσείο αυτό, ο Πειραιάς και το λιμάνι του αποκτούν ένα ακόμα Μουσείο, κοντά στα όσα περιλαμβάνονται στην Πολιτιστική Ακτή Πειραιά. Εξάλλου και το παλιό Σιλό του ΟΛΠ, όχι μόνο διασώζεται ως βιομηχανικό Μνημείο, αλλά μετατρέπεται κι εκείνο σε Μουσείο Ενάλιων Αρχαιοτήτων. Η επένδυση, τέλος, αυτή, η οποία έγινε από ιδίους πόρους της επιχείρησης, χωρίς τραπεζικό δανεισμό και επιδοτήσεις, με τη συνεργασία και στήριξη του ΟΛΠ Α.Ε., δείχνει, ιδιαίτερα σε χρόνους που κάποιοι φυγάδευαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, ότι υπάρχουν και επιχειρηματίες, που αγαπάνε και τη δουλειά τους και τον τόπο τους».

news.travelling.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ