2012-11-09 13:41:55
Φωτογραφία για Φρίκη: Ζωοκλέφτες στη Βόνιτσα ακρωτηρίασαν αγελάδα για να αρπάξουν τα ... πόδια της!
Ένας κτηνοτρόφος από την περιοχή της Παλαίρου Αιτωλοακαρνανίας ήταν ο ιθύνων νους σε μια σπείρα ζωοκλεφτών που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κτηνοτρόφων της περιοχής. Εκτός από τις τέσσερις ζωοκλοπές που έκαναν τις τελευταίες ημέρες, οι δράστες είχαν προκαλέσει φρίκη ακρωτηριάζοντας μια έγκυο αγελάδα για να αρπάξουν μόνο τα… πίσω πόδια της!

Η εξάρθρωση της σπείρας ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου τέσσερα από τα μέλη της σπείρας -τρεις άνδρες και μία γυναίκα- τη στιγμή που μετέφεραν με δύο ΙΧ αυτοκίνητα έξι πρόβατα, τα οποία είχαν κλέψει από ένα μαντρί στην περιοχή της Βόνιτσας. Λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθη και ο κτηνοτρόφος «εγκέφαλος» της σπείρας που εργάζεται σε ένα κρεοπωλείο στην Λευκάδα.

Η προανάκριση οδήγησε στην εξιχνίαση της άγριας σφαγής της άτυχης αγελάδας την οποία παρέσυραν έξω από το μαντρί της, αλλά και άλλων τεσσάρων ζωοκλοπών που είχαν γίνει στην περιοχή. Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες περιπτώσεις κλοπής ζώων.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ