2012-11-09 14:30:12
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ» Ο ΦΕΤΦΑ , ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του, Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς τον έχει χρησιμοποιήσει για μόλις 86 λεπτά σε τρία ματς, ωστόσο, αναμφισβήτητα αποτελεί κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό.

Στο Ρέντη άπαντες επιθυμούν να τον «δέσουν», καθώς είναι μόλις 21 ετών και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χαθεί άλλο ένα ταλέντο και ιδιαίτερα Έλληνας διεθνής. Το καλοκαίρι είχαν γίνει συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών, όμως όπως εξελίσσεται η σεζόν με τον «Φέτφα» να μην παίρνει συμμετοχές και να μην βγάζει στο χορτάρι τα αναμενόμενα, το θέμα «παγώνει», όπως ήδη σας έχουμ εενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία» ο νέος τεχνικός σύμβουλος των ερυθρόλευκων, Χοσέ Λορένθο, θέλει να του βρει ομάδα στην Ισπανία για να βγάλει τη χρονιά, ωστόσο, σε καμία περίπτωση στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να του βάλουν ρήτρα αγοράς το επόμενο καλοκαίρι και κάπου εκεί κολλάει το θέμα, καθώς και ο νεαρός μέσος είναι σκεπτικός στο να φύγει, καθώς θέλει να πάρει ευκαιρίες εδώ, ενώ και οι σύλλογοι της Primera Division εφόσον δεν υπάρχει ενδεχόμενο παραμονής του δεν δείχνουν να πολύ ενδιαφέρονται.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ