2012-11-09 19:14:04
Φωτογραφία για Ποιο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είπε: Ημασταν μια φούσκα της μεταπολίτευσης;
Την Παρασκευή 9/11/2012 ο Γιάννης Δατσέρης μίλησε στον ΒΗΜΑ FM και συγκεκριμένα στους Αρη Ραβανό και Βασίλη Χιώτη.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «υπήρξε στην Μεταπολίτευση μια περίοδος γενικευμένης φούσκας στη χώρα. Το κόμμα που ιδρύθηκε στη Μεταπολίτευση δημιούργησε τη Μεταπολίτευση και δημιουργήθηκε από τη Μεταπολίτευση. Ήταν και το ίδιο φούσκα. Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα της Μεταπολίτευσης.

Από αυτούς που ήταν συστημικά στοιχεία της Μεταπολίτευσης, υπουργοί με μεγάλη ισχύ, γνωρίζετε εσείς ανά δύο μεταξύ τους να συμφωνούν; Γιατί εγώ δεν γνωρίζω, που παρακολουθώ και είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974. Δεν μπορώ να διακρίνω από τους οκτώ-δέκα, οι οποίοι επικοινωνιακά δημιουργούν αυτά τα προβλήματα, ανά δύο να μπορούν να συμφωνήσουν. Άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη!»

Για την επιστολή Λοβέρδου

Η επιστολή του κ. Λοβέρδου απευθύνθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και κοινοποιήθηκε θεσμικά από τον ίδιο τον αποστολέα στον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας. Θεσμικά τού απάντησε ο αρμόδιος, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας. Δεν έγινε τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τα σχόλια περί ειρωνείας δεν είναι στην πρόθεση κανενός στο ΠΑΣΟΚ και ιδιαιτέρως δεν είναι στην ευπρέπεια του κ. Μανιάτη.


Για την ανεξαρτητοποίηση Ανδρουλάκη

Έγινε απόλυτα σεβαστή η πρόθεση του κ. Ανδρουλάκη, παρόλο που σε κάποιο βαθμό ήταν άκομψα αιφνιδιαστική. Διότι αν το έλεγε στον κ. Βενιζέλο προτού το πει στο ραδιοφωνικό αέρα, την ίδια φιλική, ανθρώπινη και συντροφική αντιμετώπιση θα είχε.

Για τον κ. Βενιζέλο

Και το 2007 και τώρα, υπάρχει ένα στοιχείο στην προσωπικότητα του κ. Βενιζέλου. Δεν προέρχεται πολιτικά ούτε από το λαϊκό ούτε από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ. Η διαμάχη εκσυγχρονιστών και λαϊκών υπάρχει από το «Τσοβόλα, δώστα όλα». Ο κ. Βενιζέλος έχει τη δυνατότητα να υπερβαίνει αυτή την αντίθεση.

Πηγή: tovima
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ