2012-11-09 20:19:18
Φωτογραφία για Οι σκέψεις του Χατζηνικολάου
Με την ενδεκάδα που αγωνίστηκε απέναντι στην Κέρκυρα, αναμένεται να παραταχθεί ο Πλατανιάς Χανίων και στην Τούμπα για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον προπονητή της κρητικής ομάδας, Γιάννη Χατζηνικολάου.

Οι μόνες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την Κέρκυρα είναι ότι ο Χατζηνικολάου μπορεί να υπολογίζει στον Λόρενς Ντόε, που όμως δεν δείχνει έτοιμος να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα, αλλά και αυτή του Πέτρου Κανακούδη, που, ενώ αρχικά είχε αποφασιστεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, τελικά αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ.

Το δίλημμα που απασχολεί τον τεχνικό του Πλατανιά είναι το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Μηνά Τζανή στο κέντρο της άμυνας. Οι δύο επιλογές είναι φυσιολογικά οι Γιάννης Ποτουρίδης και Λόρενς Ντόε, αλλά η απόφαση θα παρθεί την τελευταία στιγμή. Ο Πλατανιάς ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία του ενόψει ΠΑΟΚ με προπόνηση στο στο γήπεδο του Μάλεμε. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, και επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της κυριακάτικης αναμέτρησης.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ