2012-11-09 21:09:05
Φωτογραφία για Δείτε τον πανέμορφο γιο της Αγγελικής Νικολούλη!
Αυτός είνα ο γιος -και μοναχοπαίδι- της γνωστής και ως «Ελληνίδας Μις Μαρπλ», της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη. Σήμερα είναι σκηνοθέτης στην Αμερική.

Από πολύ μικρή ηλικία είχε δείξει την αγάπη του για την Έβδομη Τέχνη, ενώ το ίδιο πάθος εκδήλωνε και για τα ταξίδια, σκοπεύοντας κάποια στιγμή να γυρίσει όλο τον κόσμο. Ο Κωνσταντίνος ήταν ένας τρελαμένος σινεφίλ. Δείτε τον όμορφο γιο της Αγγελικής Νικολούλη.

Αμέσως μετά το λύκειο ο Κωνσταντίνος Μουσούλης φεύγει για σπουδές στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Los Angeles Film School. Η διάσημη σχολή της Sunset Boulevard δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές της να συμμετάσχουν σε σημαντικές δουλειές, κάτι που έχει γίνει κατά το παρελθόν με τις ταινίες «Μatrix», «Spiderman» και «Βack to the Future».

Όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε και στον μονάκριβο γιο της:

"Έχει γίνει άντρας πλέον, είναι 24 χρονών, είναι στην Αμερική και κυνηγάει το όνειρό του..." είπε η Ελληνίδα Αγκάθα Κρίστι περήφανη και συνέχισε "Τα πάει πολύ καλά... Μου λείπει, αλλά είναι καλά εκεί που είναι...".

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρέθηκε κοντά στο παιδί της φέτος το χειμώνα, όταν τον επισκέφθηκε στην Αμερική.

Πηγή: radar
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νίκη ενόψει των ντέρμπυ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Νίκη ενόψει των ντέρμπυ"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ