2012-11-09 21:08:22
Φωτογραφία για Νίκη ενόψει των ντέρμπυ
Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή διεκδικεί την νίκη για  να παραμείνει στην 2η θέση αλλά να αποκτήσει και καλή ψυχολογία ενόψει των δυο συνεχόμενων ντέρμπυ με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ. Αυτό τόνισε μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ο Γιώργος Κατσικάς που αρχικά σχολίασε το ότι έχει κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα:  «Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος καθώς, όπως γνωρίζετε κι εσείς, μετά κόπων και βασάνων κερδίζεται μια θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι' αυτό αλλά όσο δύσκολο είναι να πετύχεις κάτι τέτοιο τόσο εύκολο είναι και να μην το έχεις. Οπως εγώ έτσι και οι Χακόμπο, Αθανασιάδης στα τελευταία δυο παιχνίδια είμαστε πλέον στη βασική ενδεκάδα, λίγο πιο κουρασμένοι εγώ κι ο 'Κλάους' καθώς έχουμε διαδοχικά παιχνίδια μέσα στη χρονιά, γι' αυτό και στις δυο πρόσφατες προπονήσεις είχαμε κάπως πιο χαλαρό ρυθμό».

Για την εκτός έδρας νίκη με Πανιώνιο: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι έτσι όπως εξελίχθηκε μέσα στη Νέα Σμύρνη
. Ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο ιδιαίτερα αλλά και στο δεύτερο καθώς μείναμε με δέκα παίκτες ήταν πολύ επιθετικός. Δημιούργησε πρόβλημα στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά, ευτυχώς, δεν κατάφερε να κερδίσει αν και μείωσε το σκορ πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα αυτή η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και στα άλλα δεν μπορώ να εξηγήσω το τι φταίει. Γι' αυτό είναι υπεύθυνος ο προπονητής, αυτός ξέρει καλύτερα από εμάς. Ετσι ας μείνουμε σ' αυτό, ότι κερδίσαμε και συνεχίζουμε μπροστά».

Για την σημασία της νίκης στην Νέα Σμύρνη: «Ακόμη αξία δεν μπορώ να πω ότι είχε αν δεν κερδίσουμε και τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Πλατανιά καθώς έτσι θα μας δώσει ώθηση για τα δυο επόμενα παιχνίδια που έρχονται. Ενα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό κι ένα εντός έδρας με τον Ολυμπιακό, καθώς θα είναι και τα δυο πιο δύσκολα του πρώτου γύρου».

Για το ματς με τον Πλατανιά: «Εχω δει μερικά παιχνίδια του Πλατανιά. Αν και είναι νεοφώτιστη ομάδα στέκεται καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ισως επειδή είναι στις τελευταίες θέσεις δεν μπορούμε να το πάρουμε στο χαλαρό αυτό το παιχνίδι καθώς ξέρετε ότι συνήθως οι . 'στραβές' γίνονται σ' αυτά τα παιχνίδια και πρέπει να μπούμε με την ίδια σοβαρότητα που μπήκαμε και στη Νέα Σμύρνη και να κερδίσουμε το παιχνίδι»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ