Τρίτη, 12 Αυγούστου 2025|00:59:49
2025-07-12 11:50:59
Φωτογραφία για «Φως στο Τούνελ» με αιχμές: Η Νικολούλη, η Μουρτζούκου και η κόντρα με Κουσουλό για τα όρια της τηλεόρασης
Με αποκαλυπτικό λόγο και σαφείς αιχμές για τον τηλεοπτικό χειρισμό της υπόθεσης Μουρτζούκου από άλλα μέσα, επανήλθε το βράδυ της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη μέσα από ένα έκτακτο «Φως στο Τούνελ».

Η δημοσιογράφος που, τον περασμένο Οκτώβριο, αποκάλυψε τη σύνδεση τεσσάρων θανάτων παιδιών με κοινό πρόσωπο την Ειρήνη Μουρτζούκου, προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για τη σχέση της εκπομπής με την καθ’ ομολογίαν δράστιδα, ασκώντας εμμέσως κριτική για τη μεταχείριση της υπόθεσης από άλλες εκπομπές.

«Ήθελε να έρθει στην εκπομπή αλλά δεν υπήρχε λόγος να δώσει άλλη μία παράσταση, με τίποτα. Εγώ δεν ήθελα να έρχεται εδώ, δεν μ’ άρεσε όλο αυτό το πράγμα, ήθελα να κάνω την έρευνα όσο μπορούσα πιο αθόρυβα και βαθιά. Έφτανε εδώ με ταξί και έλεγα "γιατί, για ποιο λόγο;". Δεν θα μπει μέσα, καταλάβατε; Υπήρχε ένα στοπ, ένα όριο. Δεν είναι όλα για σόου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο φινάλε της εκπομπής, όταν καλεσμένος της ανέφερε ότι «η Αγγελική το έβγαλε το θέμα, και μετά με τον Κουσουλό φούντωσε», η ίδια βρήκε την ευκαιρία να τοποθετηθεί ακόμα πιο ξεκάθαρα, διαχωρίζοντας τη δική της προσέγγιση από αυτή άλλων εκπομπών.


«Η αλήθεια είναι ότι κι άλλοι συνάδελφοι έκαναν την έρευνά τους και βοήθησαν, αλλά ξέρετε κάτι; Πάντα υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή. Είπατε πριν μια μεγάλη κουβέντα: "το θέμα αυτό πουλούσε". Ξέρετε τι παγίδα και τι κίνδυνος είναι αυτός; Όταν ένα θέμα το προσεγγίζεις κοινωνικά και το ερευνάς για να βοηθήσεις, πρέπει να ξέρεις και πού είναι τα όρια. Το κακό είναι ότι όταν κάτι πουλάει, φουντώνει. Και η Ειρήνη παγιδεύτηκε σε αυτό. Με την υπερέκθεση άρχισε να λέει πολλά. Βγάλατε πολλά από τα λόγια της, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Χτύπησε πολλές φορές την πόρτα για να έρθει εδώ και της την έκλεισα. Όταν καταλάβαμε ότι πρέπει να έρθει, ήρθε. Δεν είναι όλα για την τηλεόραση. Η τηλεόραση κάνει και ζημιά σε τέτοια θέματα. Είναι πολύ λεπτό το ζήτημα».

Συνεχίζοντας, η Αγγελική Νικολούλη τόνισε:

«Κάναμε την έρευνά μας μέχρι εκεί που έπρεπε. Στοιχεία που δεν έπρεπε να δοθούν στη δημοσιότητα, δεν τα δώσαμε. Δεν ήταν για την τηλεόραση τα στοιχεία, ήταν για την έρευνα. Αλίμονο αν είναι όλα για την τηλεόραση! Θα πρέπει να βάλουμε λουκέτο και να φύγουμε. Γιατί υπάρχει μιμητισμός. Φοβόμουν με τη Ρούλα μήπως βρούμε κάποια άλλη μάνα μετά με παιδιά. Και το φοβάμαι ακόμα. Δε χρειάζεται τέτοια υπερέκθεση σε τέτοια θέματα. Δεν πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος τόσες λεπτομέρειες — πώς το έκανε, τι έκανε, αν το μαξιλάρι αφήνει σημάδια. Υπάρχουν αρρωστημένα μυαλά και μιμούνται».

Το ξέσπασμα του Κουσουλού στις 3 τα ξημερώματα

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», ο Πέτρος Κουσουλός αντέδρασε με έντονο ύφος μέσω ανάρτησής του στο X (πρώην Twitter), απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στην κριτική της Αγγελικής Νικολούλη.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση ενός τηλεθεατή που έγραψε:

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!” Πες τα ρε Αγγελικούλα!! Πες τα!!! Ακούνε οι υπόλοιποι;;; Κουσουλός;;; Λιάγκας;;; Λοιπά πρωινάδικα;;;»

Ο δημοσιογράφος του Open σήκωσε το γάντι και απάντησε:

«Οι δημοσιογράφοι ΟΦΕΙΛΟΥΝ ό,τι περιεχόμενο έχουν να το παράσχουν στο ΚΟΙΝΟ. Γι’ αυτό ερευνούν και πληρώνονται (κάποιοι ενδεχομένως πανάκριβα). Όχι για να καθίστανται πληροφοριοδότες άλλων Αρχών! Ο δημοσιογράφος ΟΦΕΙΛΕΙ να μην συνεργάζεται με κανέναν υπογείως. Οφείλει να ΕΡΕΥΝΑ, να ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙ και να ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ. Αυτή είναι η δουλειά του! Σκεφτείτε στο σκάνδαλο Watergate να έλεγαν "δεν είναι όλα για τον Τύπο". Ο δημοσιογράφος δεν είναι βαστάζος κανενός. Αυτά συμβαίνουν σε μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ χώρα. Γιατί βαρέθηκα να ακούω ΣΠΟΝΤΕΣ ότι δεν είναι όλα για την τηλεόραση. Αν δεν είναι για την τηλεόραση, για τις εφημερίδες και τα σάιτ, ας κάτσουμε σπίτι μας».

Στη συνέχεια, συνομιλώντας με χρήστες της πλατφόρμας, ο Πέτρος Κουσουλός απέδωσε τις αιχμές της Αγγελικής Νικολούλη σε φήμες περί τηλεοπτικού ανταγωνισμού, καθώς η εκπομπή του λέγεται ότι από τη νέα σεζόν θα μεταδίδεται επίσης Παρασκευή βράδυ στον ΑΝΤ1 — δηλαδή απέναντι από το «Φως στο Τούνελ» του Mega.

Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει repost σε σχόλιο που έγραφε:

«Ε ναι. Πήγαινε Παρασκευή να φάει στη σκόνη σου. Της αξίζει».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ