2012-11-09 21:25:39
Φωτογραφία για Σε επαφές με τη Σιένα βρίσκεται ο Λάκοβιτς
Ο Γιάκα Λάκοβιτς παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γαλατάσαραϊ βρίσκεται σε συζητήσεις με την ιταλική Σιένα. Ενδιαφέρον κι από την Ούνιξ Καζάν.

Το ενδιαφέρον της Σιένα, έχει κεντρίσει η περίπτωση του Γιάκα Λάκοβιτς, ο οποίος πάντως έχει συμβόλαιο με τη Γαλατάσαραϊ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Turbasket.

Ο Σλοβένος άσος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Σιένα, η οποία θέλει να εντάξει στο δυναμικό της έναν έμπειρο γκαρντ που θα τη βοηθήσει στην οργάνωση του παιχνιδιού του.

Ωστόσο, η μετακόμισή του στην Ιταλία εξαρτάται από δύο παράγοντες... Πρώτον, ο τραυματισμός του Χένρι Ντόμερκαντ ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί. Αν λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα,είναι απίθανο ο Αταμάν να τον αφήσει να φύγει από την ομάδα του.

Από την άλλη, το ποσό που θα ζητήσει ο Λάκοβιτς θα παίξει καθοριστικό ρόλο, από τη στιγμή που το μπάτζετ της ιταλικής ομάδας έχει πέσε σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Όσον αφορά την Ούνιξ Καζάν, που εξέφρασε επίσης ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη, αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης δεν είναι θετικός στην μετακόμισή του στη Ρωσία.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ