2012-11-09 23:42:12
Φωτογραφία για Sikyon Coast: Υπέροχος προορισμός και το χειμώνα! Μεγάλες προσφορές...
Μια απόδραση ιδανικά κοντινή, all time classic προορισμός για Σαββατοκύριακα. Χαλαρώστε σε ένα αγχολυτικό σκηνικό, γευτείτε απίθανες νοστιμιές στο εστιατόριο Palmer’s του ξενοδοχείου, απολαύστε θεραπείες ξεκούρασης και αναζωογόνησης στο Physis spa, περπατήστε ή κάντε βόλτα με το ποδήλατο στο μοναδικής φυσικής ομορφιάς όμορο πευκοδάσος του Ξυλοκάστρου με πάνω από 80 διαφορετικά είδη φυτών.

Από το Sikyon Coast μπορείτε να βρεθείτε εύκολα και γρήγορα σε κοντινούς ορεινούς προορισμούς όπως την λίμνη δόξας, μια τεχνητή λίμνη με απαράμιλλο φυσικό κάλος που προσφέρεται για πλήθος δραστηριοτήτων, την Νεμέα, παγκοσμίως γνωστή για τα κρασιά της όπου μπορείτε να ξεναγηθείτε στα οινοποιεία και να μυηθείτε στην τεχνική της γευστικής δοκιμής, την λίμνη Στυμφαλίας, ένα προστατευμένο υγροβιότοπο όπου μπορείτε να επισκεφτείτε το Μουσείο Περιβάλλοντος που λειτουργεί απο το 2010, τα γραφικά χωριά των Τρικάλων με όμορφες διαδρομές και μαγευτικά τοπία κι τον ορεινό όγκος της Ζήριας όπου στο χιονοδρομικό κέντρο μπορείτε να κάνετε σκι ή να ασχοληθείτε και με τα μηχανοκίνητα σπορ.


Για όλο το φθινόπωρο η διαμονή στο Sikyon Coast συνδυάζεται με εκπληκτικά πακέτα προσφοράς.

 ►Απολαύστε μοναδικές υπηρεσίες  σε ένα υπέροχο σκηνικό διακοπών μαζί  με γευστικές δημιουργίες από το by the sea εστιατόριο μοντέρνας ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας Palmer’s.

Room Type

Τιμή ανά διανυκτέρευση

Standard Double Waterfront

110 €

Deluxe Double Sea View

130 €

Triple Sea View

130 €

Οι παραπάνω τιμές αφορούν δωμάτιο ανά διανυκτέρευση με πρωινό Αμερικάνικο Μπουφέ και γεύμα, service και όλους τους φόρους . Επίσης συμπεριλαμβάνεται η χρήση των εγκαταστάσεων του Physis Spa (sauna, hamam, jacuzzi, ατμόλουτρα)

► Ρομαντική απόδραση

Ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, πολυτέλεια και ένα μασάζ για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης με τον/την σύντροφό σας . Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Στην προσφορά περιλαμβάνεται:

1 Διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα

American Breakfast Buffet

Χρήση εγκαταστάσεων Physis Spa (Σάουνα ,χαμάμ, jacuzzi, ατμόλουτρα)

2 Ζen Massage διάρκειας 30 λεπτών

Late check out

Όλους τους νόμιμους φόρους και service.

Τιμή 150€

Η προσφορά ισχύει για όλους τους χειμερινούς μήνες εκτός από τις εορταστικές περιόδους (21/12/12-7/1/13,15-19/3/13 & 22-26/3/13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 27430 28432

www.markos.tv
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ