2012-11-10 02:37:04
Φωτογραφία για «Στην εθνική λόγω Ολυμπιακού»
Χαρούμενος για την κλήση του στην εθνική Πορτογαλίας εμφανίστηκε ο Πάολο Μασάδο, σημειώνοντας πως ο Ολυμπιακός τον βοήθησε... για να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του 26χρονου άσου το τελευταίο διάστημα, τον έφεραν ξανά στα πλάνα του ομοσπονδιακού του τεχνικού. Ο Μασάδο επιστρέφει στην εθνική Πορτογαλίας, τονίζοντας ότι πάντα απολαμβάνει την παρουσία του εκεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την Πορτογαλία. Ο Ολυμπιακός με βοήθησε να επιστρέψω στην εθνική», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μασάδο και πρόσθεσε σχετικά με το πρώτο του παιχνίδι στην εθνική, στο 4-0 από την Ισπανία:

«Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, αλλά είναι πάντα σημαντικό να βρίσκομαι με την ομάδα και να απολαμβάνω αυτές τις στιγμές. Πάντα προσπαθώ για να γίνει καλύτερη η ομάδα».

Σχετικά με το πότε και από που έμαθε για την κλήση του, είπε πως: «Έμαθα τα νέα από την οικογένειά μου που είναι στο Πόρτο. Φαίνεται ότι οι καλές ειδήσεις τρέχουν γρήγορα. Είμαι επίσης πολύ υπερήφανος που βρίσκομαι σε θέση να δώσω μια χαρά στους γείτονες και τους φίλους μου από τη γειτονιά. Αυτές είναι καλές ειδήσεις τούτη τη δύσκολη στιγμή που περνάνε όλοι».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ