2012-11-10 07:41:03
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Ξεφύτρωσε νέος Τζορτζ Μπους στην πολιτική σκηνή
Ο ανιψιός του αμερικανού πρώην προέδρου Τζορτζ Ου. Μπους, Τζορτζ Π. Μπους, η μητέρα του οποίου είναι Μεξικανή, πέρασε το πρώτο απαραίτητο στάδιο για να... μπορέσει στο μέλλον να θέσει υποψηφιότητα στην πολιτεία του Τέξας, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Τζορτζ Π. Μπους κατέθεσε στην επιτροπή δεοντολογίας του Τέξας τη φόρμα διορισμού ενός ταμία για την προεκλογική του εκστρατεία, απαραίτητο στάδιο για οποιοδήποτε επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για κάποιο αξίωμα στην πολιτεία αυτή, όπως αναφέρει το περιοδικό The New Republic.

Ο νεαρός Μπους, 36 ετών, δεν έχει ανακοινώσει για ποιο αξίωμα επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα, αλλά για τους Ρεπουμπλικάνους η είσοδός του στην πολιτική διασφαλίζει τη συνέχιση της ισχυρής πολιτικής δυναστείας των Μπους.

Ο Τζορτζ Π. Μπους είναι κατά το ήμισυ ισπανός και μιλά ισπανικά, καθώς η μητέρα του είναι μεξικανικής καταγωγής. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων προεδρικών εκλογών, μόλις το 27% των ισπανόφωνων ψήφισαν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών Μιτ Ρόμνεϊ. Πλέον το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα αναζητά προσωπικότητες ικανές να προσελκύσουν την μερίδα αυτή των ψηφοφόρων.


Ο έφεδρος αξιωματικός και σύμβουλος είναι ήδη ενεργός στον τομέα της πολιτικής. Στα τέλη Αυγούστου, στο περιθώριο του συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων στην Τάμπα της Φλόριντα, συμμετείχε σε μια διάσκεψη για «την επόμενη γενιά» μαζί με την Τσέλσι Κλίντον, κόρη του Μπιλ Κλίντον, και τον Τζος Ρόμνεϊ, γιο του Μιτ Ρόμνεϊ.

Ο πατέρας του, Τζεμπ Μπους, αδερφός του πρώην προέδρου Τζορτζ Ου. Μπους, ήταν κυβερνήτης της Φλόριντα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ