2012-11-10 08:00:14
Φωτογραφία για Εντός τόπου και χρόνου η Δέσποινα Βανδή: Ακύρωσε συναυλία εξαιτίας ακριβού εισιτηρίου
Τις εντυπώσεις κερδίζει η Δέσποινα Βανδή με την απόφασή της να ακυρώσει προγραμματισμένη συναυλία της στην Λεμεσό, επειδή αν και αρχικά οι διοργανωτές της είχαν πει ότι θα είναι δωρεάν, στη συνέχεια της ανακοίνωσαν ότι θα έχει εισιτήριο και μάλιστα τσουχτερό.

Η ίδια έγραψε σχετικά στη σελίδα της στο Facebook: «Όπως σας είχα ήδη ανακοινώσει προ ημερών, όσον αφορά στη συναυλία που μου είχε προταθεί για τις 18/11 στην Κύπρο, είχα λάβει τη διαβεβαίωση από τους διοργανωτές ότι η είσοδος σε αυτήν θα ήταν δωρεάν. Η δωρεάν είσοδος στη συναυλία ήταν για μένα προϋπόθεση της εμφάνισής μου, ακριβώς επειδή ήθελα να δώσω την ευκαιρία σε όλους τους Κύπριους φίλους μου να με παρακολουθήσουν σε μία εποχή αντίξοη οικονομικά, τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους Κύπριους.

Αφού επιβεβαίωσα τις αρχικές φήμες ότι η είσοδος δεν θα είναι τελικά δωρεάν αλλά με εισιτήριο και μάλιστα αρκετά «τσουχτερό» (50€), τηρώντας την αρχική μου δέσμευση προς όλους εσάς, αποφάσισα να μην αποδεχθώ την πρόταση συμμετοχής μου στη συναυλία της 18/11».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ