2012-11-10 08:00:17
Φωτογραφία για Νέο ανανεωμένο οικογενειακό sedan Fiat Linea Diesel με 13.640€
Ανανεωμένο επιστρέφει στην ελληνική αγορά το Fiat Linea, το μικρομεσαίο σεντάν της Fiat. Διαθέτοντας δυναμικό προφίλ με αρμονικά συνδυασμένες εμπρός και πίσω καμπύλες, αλλά κι ένα τεράστιο χώρο αποσκευών 500 λίτρων που καλύπτει τις ανάγκες κάθε οικογένειας, το Linea απευθύνεται στους οδηγούς που επιθυμούν ένα ευρύχωρο και άνετο αυτοκίνητο σε λογική τιμή, χωρίς όμως να κάνουν συμβιβασμούς στην οικονομία, την εμφάνιση και το στιλ. Διαθέτοντας εντυπωσιακά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, λειτουργικά πλεονεκτήματα (άνεση, ευρυχωρία κ.α.) και εξαιρετική αεροδυναμική, καθίσταται αναγκαία η ποιοτική αναβάθμιση.

Οι παρεμβάσεις που έγιναν στο ανανεωμένο μοντέλο, εστιάζουν εξωτερικά στη νέα μάσκα, στους νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες καθώς και στα σημεία τοποθέτησης των προβολέων ομίχλης. Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό, οι παρεμβάσεις εστιάζουν στο ταμπλό, που προσφέρει μια πολύ καλή αίσθηση αφής και ταυτόχρονα διαθέτει πρακτικά σημεία τοποθέτησης μικροαντικειμένων. Επίσης, άλλες μικρότερες αλλά σημαντικές παρεμβάσεις αφορούν το σύστημα Blue&Me, το οποίο τοποθετείται σε εμφανές και πρακτικό σημείο για τον οδηγό και τη διαθεσιμότητα αυτόματου διζωνικού κλιματισμού. Τέλος, διατίθεται ένα νέο ύφασμα καθισμάτων σε γκρι αποχρώσεις, υψηλής αντοχής.


Το ανανεωμένο Linea διατίθεται (με τον κινητήρα ντίζελ 1.3 Multijet 95 ίππων και κατανάλωσης 4.9lt/100km) σε μία μόνο έκδοση με πραγματικά πλούσιο εξοπλισμό, ο οποίος αποτελεί ένα ακόμα πλεονέκτημα για τον πελάτη. Συγκεκριμένα, στάνταρ είναι ο κλιματισμός, 4 αερόσακοι, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι και μοχλός ταχυτήτων και ραδιο-CD με MP3 player και χειριστήρια στο τιμόνι. Η τιμή του νέου Linea είναι 14.600€ μετά από έκπτωση (13.640€ με όφελος απόσυρσης). 

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει την αγορά αυτή με ευνοϊκή χρηματοδότηση της FGA Bank 4,95% ετήσιο επιτόκιο, 0% προκαταβολή, έως 72δόσεις.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Skyfall!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Skyfall!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ