2012-11-10 09:19:09
Φωτογραφία για Αχαΐα: Φεύγουν... ομαδικώς από το ΠΑΣΟΚ λόγω Βενιζέλου
Πνέουν μένεα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο τον οποίο μετά και τις τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ως βασικό υπεύθυνο για τη διάλυση του κόμματος, ενώ απειλούνται ομαδικές αποχωρήσεις στελεχών.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα εξακολουθούν να μοιάζουν... με αχούρι. Μία εβδομάδα πέρασε από την ημέρα που κάναμε το ρεπορτάζ που προκάλεσε πανελλήνιο σάλο. Είχαμε δείξει πως δεν υπήρχε φως νερό τηλέφωνο. Σήμερα;

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα πάντως χρεώνουν στον Βενιζέλο τη διάλυση των κομματικών οργάνων και υπογραμμίζουν ότι το Εθνικό Συμβούλιο στο οποίο συμμετέχουν και μέλη του τοπικού ΠΑΣΟΚ όπως οι κύριοι Κίτρου και Κατσικόπουλος έχει να συνεδριάσει από τον Μάιο, ενώ οι τοπικές οργανώσεις αφέθηκαν στον αυτόματο πιλότο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, από την οποία παραιτήθηκε πρόσφατα με θόρυβο ο Γραμματέας της Παναγιώτης Αλεξόπουλος και η οποία έχει μείνει έρημη χωρίς καν έναν υπάλληλο.


Ενδεικτικό της οργής των στελεχών της Αχαΐας εναντίον του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι οι δηλώσεις του μέλους της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Κώστα Πετρόπουλου, ο οποίος είπε ότι ο Βενιζέλος είναι ο βασικός υπεύθυνος για την διάλυση του κόμματος.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται βροχή παραιτήσεων γραμματέων οργανώσεων στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα, ενώ μέλη της νεολαίας ετοιμάζουν τη δική τους ...αντεπίθεση για την ανασυγκρότηση του σοσιαλιστικού χώρου.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ